اعترافی که میگفت : اعتراف واسه من سخت تره از این مردن . کو پس ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اعترافی که میگفت : اعتراف واسه من سخت تره از این مردن . کو پس ؟
اون اعتراف متاسفانه کنسل شد با شعر مونا برزویی فرشباف کنسلش کرد وگرنه از تقدیر هم بهتر میشد (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان این چی شد پس این اولین دمو بود (sm81)
اصلا نیست چرا (sm81)
اینو همینطوری باید میذاشتن لعنتی ها (sm81)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا از آهنگساز خارجی هست همینجوری گذاشته رو ویدیونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرفت محض
شادمهر رفت خارج کاراش افت کرد باز با کارهایی مثه تقدیر و عادت برگشت به دوران اوج و باز روز به روز داره بیشتر افت میکنه
این اهنگساز و ترانه سرای کارهاش فکر کنم مجانی براش کار میکنن .
البته اینم بگم این کارای ضعیف شادمهرم از امثال مزخرفاتی مثه همایون و بانی و هیراد و ماکان و امثالش صد برابر ارزشمند تره
کاملا موافقم.. این تیکه رو باید با همین ویالون میذاشتن نه اینکه باز گیتار بهش اضافه کنن(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقع حیف شد رسول جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط عاشق این یه تیکه بودم
با این یه تیکه زندگی کردم (sm81)
این باید اضافه میشد اول اهنگ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسط اعتراف هست این!!! ولی این ویالونش بیشتره. توی آهنگ اصلی گیتاره بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]