تصویب شد با اکثریت آرا (sm50)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تصویب شد با اکثریت آرا (sm50)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن بوفالویی تعجب نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیکتیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی یراحی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان شب خوش ما بریم بخوابیم الان مونا میاد چونم میذاره دیگه همون اسفنجیاشم نمیذاره(sm2)
شب خوش(sm27)
(sm27)منم برم چایی دم کنم و رمان بخونم (sm2)
فقط بانو چرخنده ...
باری بیا که جان را در پای تو فشانم ... (sm27)
- (sm2)
(sm50)
تیتر شادمهر رو عوض کنین بی زحمت
آهنگ جدید بزودی ...
البته به احتمال زیاد اسمش آهنگ حسادت هستش
(sm3)فصل هفتمم تمدید شده لاشیا تمومش کنین بره دیگه
- (sm50)
(sm50)
(sm120)
پیر منم
جوان منم
تیر منم
کمان منم
من نه منم نه من منم
منمو ننم ننمو منم
من چه منم چمن منم
چه من منم چمن ننم
چمن منم منم ننم
بچه ها فرار کنین مولوی شیشه کشیده
- (sm2)
حالا آواتارت خوب شدا (sm128) همچین سنگین و رنگین شدی اون چی بود مث لاتا شده بودی (sm2)
با منی
اره دیگه (sm59)
در یمنی
- (sm120)
صادق که رفت سربازی هادی م که پیدایش نیس دانیال م که نیس که نیس موسنم که تو باغ نیس (sm2)
فقط توو خطر برام موندین (sm2)
هی خدا این دوستای صمیمی رو از ما نگیر روز به روز زیادشون کن الهی آمین (sm2)
موسنم که تو باغ نیس(sm120)(sm2)
پنجشنبه ها مدرسه نمیری نه؟
با منی (sm120)
با هر کی
- (sm2)
(sm173)
ژژژژژژژژژژژژژژژون فدای اواتارم بشی (sm59)
دیوث مگه یادت رفت بت گفتم 87 دیپلم گرفتم 87 معافی سربازی گرفتم کلا" 87 همه چی گرفتم الا زن (sm2)
اونوخ میگی پنجشنبه مدرسه میری (sm2)
نگفتی کلاس جندمی؟
من یادم نیس صب چی خوردم(sm81)
تو هم که شدی عین موسن تو باغ نیستیا(sm120) بابا مگه بت نگفتم از دیپلم به بعد دیگه ادامه ندادم شدم نون آور خونه (sm2)
به من نگفتی ببین به کی گفتی الکی داری میندازی گردن من (sm81)
من حافظم خیلی قویه از این بابت خدایا شکرت (sm2)
از 7سالگی تا الان رو مث یه فیلم سینمایی رو مموری مغزم دارم (sm2)
- (sm128)
پس این چیه بابام (sm2)مموریتو عوض کن یه ای دیتا کلاس 10 بنداز رو مغزت (sm2)فک کنم زیاد فرمت کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم تو رو تست میکردم نفهمیدی
- (sm77)
تو هم که تا یه جا گیر میوفتی هی میگی داشتم تستت میکردم (sm2)
نه به جان بچم راس میگم
- (sm74)
باشه باوو بیخیال بگذریم
منم را به اخلاقت بردم
گفتم یکم با هم بحرفیم جبران این مدتی که نبودم بشه (sm19)
یعنی چی یه خورده واضحتر میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)