(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت آتشین(sm10)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)سوشا قبل گل دوم یه پنالتی هم داد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا به جای پیدا کردن مقصر جشن بگیریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم دومی که گفتی رو بذار اول
بازیگرشو خوشم میاد ( کازینو رویال - هانت و سریال هانیبال ) (sm50)
royall?اون یکی هم خواستین کلا حذف میکنیم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Homesick I - III(sm178)
بلی (sm50)نقل قول:
دلم بره طارمی سوخت(sm120)هر آدمی که 1 بار تو عمرش فوتبال بازی کرده میدونه وقتی اونطوری مصدوم بشی 1-2 ماه باید بخوابی ... اینا فرستادن تو زمین یارو بگا بره(sm2)نقل قول:
باختین(sm2) تا همین جاشم کسی انتظار،نداشت مرسی(sm10)
(sm120)عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)17 دقیقه در فضانقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نبوغشون بی نظیره
چرا پس نیستن مگه اولین بارشونه باختن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار بود خیابانی گل بزنه؟(sm2)
چقدر جار زدم و از این آهنگ گفتم تازه تو داری خودتو مینمویی(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می پسندیم (sm120)
این آهنگ و آهنگ اصفهانی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
هیشکی به ... نمیگرفت (sm120)حالا ببین تازه داره خودشو جر میده
یه اهنگ بی کلام هم داره تو آۀبوم لامصب چیه (sm178)
ببند. پروژه رو به کجا رسوند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
50% ......Loading(sm120)نقل قول:
(sm120)یه چی بده به استاد نشون بدمنقل قول:
یه بار فقط دیدمش.. هیچ تعاملی نداریم (sm2)
وقتی نشستی رو به من
از عاشقی بگو به من (sm74)
از این تکرار بیهوده دلم تنگه (sm50)
جووون ببینیم چه کرده (sm173)
لینک پلیز (sm54)
دمت
عارف - عشق
چشمای تو مال تو نیست
من سهم دارم از نگات
یک بار عاشقم شدی!
صد بار می میرم برات
زیبای لحظه های من
دلت ازم شاکی نشه
رو چشم من قدم بذار
تا دامنت خاکی نشه
(sm50)
فضاسازی ترو تمیزی داره
علی امینیان - تماشا (sm50)
فرزاد فتاحی - گل سینه (sm50)
(sm176)
(sm156)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر single درسته نه singel
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو 5،6 تا از آهنگا دیدم.درست کردم همشونو دقیق یادم نیست.یکیش آهنگ آخر احمد صفایینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگای تو سایتو تو نمیزنی مگه؟(sm120)نقل قول: