لینک دانلود نداری ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک دانلود نداری ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اینطور باشه هم --- تو داری آمار غلط می دی به شرکت ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه توی کشور 70 میلیونی ما --- از هر کار چند تا فروش میره؟ --- در بهترین حالت 100 هزار تا ---
ضربه سانگ به نظرم یه جورایی از قصد بود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم راس میگن تبانی بوده چون داور داشت میومد مانژو هم بازیکنی نیس که از اونجا بتونه کاری کنه
(sm98)
کنسرت تو رویال البرت هال طرف میزاره اینقدر پول نمیگیرن اونوقت انتظار داری واسه یه رقص نور من بیام 150 تومن بدم برم کنسرت حامی ؟نقل قول:
من به نظرم تو ایران بعد از چاوشی هیچکس اندازه اصفهانی واسم مهم نیست ولی حتی اگه اونم بیاد بزاره من نمیتونم واسه 1 ساعت 200 تومن بدم چون امکانات ویژه ای ندارن جز اینکه خواننده محبوبتو از نزذیک میبینی
من دیروز یه کنسرت از متالیکا میدیدم اندازه جمعیت تهران ملت ریخته بودن داشتن کنسرت گوش میدادن تو کجا ؟ تو یه خیابون تو یه فضای باز ولی چند تا خواننده ما حاضرن همچین کارایی رو کنن ؟
تفاوت دیدگاه داریم ولی نه این تفاوتی که تو گفتی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم از خواننده های محبوبم همون یه آلبومُ میخرم... فقط سعی می کنم جاهایی که بحث میشه یا افرادی که میشناسم اهلش هستن، اونجاها آلبومُ تبلیغ کنم...
ضمنا طرفدارها توی همه دنیا هستن ولی هیچ جا کسی نمیره از یه کار 10 تا بخره!
یه چی تو مایه های آرژانتین(sm120)نقل قول:
خطای این کامرونیه روی مانژوکیچ خیلی باحال بود (sm2)
زحمت پیدا کردنش با خودته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوفون عین کانگرو توپ رو گرفت دیوث (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید البوم کسری رو چند تاترکش رو شنیدم کاور بودا (sm120)نقل قول: