شما بگین این دو تا با هم فرق میکنن
یه طرح برای تایم لاین فیس بزن = نوشتم کاور تایم لاین فیس ?!!
کاورش کو؟ اوکی تا شب میزنم
نمایش نسخه قابل چاپ
شما بگین این دو تا با هم فرق میکنن
یه طرح برای تایم لاین فیس بزن = نوشتم کاور تایم لاین فیس ?!!
کاورش کو؟ اوکی تا شب میزنم
(sm1)
سلام
امیر ؟
خوبی؟
فول البوم پینک فلوید رو میخوام (sm25)
Ramtin Gharavi - yaad(sm50)
چه سوت و كوره(sm50)
Today something very precious died inside me! امروز یک احساسی درونم مُرد. تا اونجا که به موسیقی و رأی هنرمندان مربوط بود با افتخار و بالاترین تعداد درهفت شاخه یکه تاز بودیم، ولی اونجایی که سیاست وسط آمد همه رو بعنوان یک ایرانی باختیم. واقعأ متأسفم وبسیار بسیار شرمندهٔ این همه عشق، محبت واعتقاد شما عزیزانم شدم(sm172)
- (sm10) گیر اوردم
اومدیم فیلم آموزشی ببینم افتادیم تو نت (sm120)
امير البوم زد بازي به اسم بزرگ كي مياد خبر داري؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي ميزنيد آلبومشو؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
زد بازی(sm3)
یکی این البوم ایربگ رو لینک بده لطفا
در حال حاضر 66 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (9 کاربران و 57 مهمان ها)
(sm29)(sm29)(sm29)
دم مزن و بیان مکن (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله میبینم
خیر نمیشود
(sm19)اشترم خوبی خیلی وقته ندیدمت
بله میبینم
خیر نمیشود
چه بر سر باران اومده (sm25)
دیگه نمیشه ا اینا گذاشت (sm182)
(sm172)
از كدوما نميشه گذاشت؟ (sm77)
از اینا دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
'' (sm182)''
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس الان چجوري داري ميذاري؟ (sm120)
(sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
گردنم گرفته (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟ بد مونده؟
سرما زده بهش (sm81)نقل قول:
ویکس هم ندارم ، یه شال بستم ولی خیلی خره (sm25)
در بدترین ما انقدر خوبی هست ودر بهترین ما انقدر بدی که هیچکس نباید درباره ی دیگری صحبت کند(sm50)
شکسپیر
میخوای بگی اونجا سرده ؟(sm50)نقل قول:
چه خلوط شدی امشب (sm50)
بهتر (sm70)
شنبه 15/09/1393 ساعت : 16:15
هفته 15 ليگ برتر انگليس : نيوکسل - چلسي
زنده از شبکه سه
شنبه 15/09/1393 ساعت : 18:30
هفته 15 ليگ برتر انگليس : ليورپول - ساندرلند
زنده از شبکه ورزش
شنبه 15/09/1393 ساعت : 22:30
هفته 14 لاليگا : رئالمادريد - سلتاويگو
زنده از شبکه ورزش
(sm173)
حمیدرضا سیاسی با اشاره به اینکه دو باشگاه پرسپولیس و استقلال امروز ( شنبه) قیمت گذاری می شود، افزود: شرایط پرسپولیس بیشتر از قیمت برایم مهم است و اگر قیمت مناسب باشد اما شرایط فراهم نباشد درخرید این باشگاه ورود نمی کنم اما اگر شرایط مناسب باشد و قیمت بالا هم باشد خریدار این باشگاه خواهم بود.(sm3)
ولی من هر چی فک میکنم تیم پارسال پرسپولیسو به میثاقیان هم داده بودیم قهرمانش میکرد (sm70)
سید جلال -پولادی -ماهینی -صادقیان -خلعت -سید صالحی-مسلمان (sm50)
خدایی تیم امسال 1 هزارم پارسالم نیست (sm50)
سیاسی می گوید: من به جرم گناه نکرده، اینجا هستم. این موضوعات ریشه در گذشته پرسپولیس دارند و من زمانی برای حل آنها نداشته ام(sm70)
Leonard Cohen - Dance Me To The End Of Love
(sm50)
مرتضی پاشایی - ابریشم موهات
این آهنگارو از کجا میدن من موندم
(sm54)