یاد سایت طرفدارا بخیر همتون اون موقع جوون بودید پشت مو فر کتونی چینی شلوار 6 جیب میپوشیدید(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد سایت طرفدارا بخیر همتون اون موقع جوون بودید پشت مو فر کتونی چینی شلوار 6 جیب میپوشیدید(sm50)
کوهن خدابیامرز فولک راک میخوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا داریم پاپ گوش میدیم (sm70)
چنان بکش که پس از مرگ هزاربار بمیرم من(sm50)
فک کن ربطی داشت این حرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیییی (sm74)
من برات دارک متال میارم طرف داره حرف میزنه
یاد رپ خوندن رضا صادقی اقتادم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مثال بود فرهادم میشه مثال زد کلا منظورم آینه این آثار محتوا محوره و اینم قبول کن که کف گیر ملودیای پاپ خیلی وقتها همه جای دنیا ته دیگ خوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من به آلبومی به این محتوا پاپ نمیگم
تمام ترکهاش حس حال داره ایول(sm50)یکدست و زیبا
این آلبومو داره به کارای کوهن ربط میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کن این کارا ربطی به فلسفه ی آثار کوهن داشته باشه