ک-یر تو سر در این شهر تخیلی همه جا رو گشتم نبود که نبود
نمایش نسخه قابل چاپ
ک-یر تو سر در این شهر تخیلی همه جا رو گشتم نبود که نبود
(sm30) سینجول رو باس بفرستن ازمایشگاه ژن این چیه
یا خدا(sm30)
قبول داری یزدانی #ریده ...(sm50)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم آهنگارو دستی نوشتما ولی مشکل نداره درسته همش عجله ای شد نمیدونستم این میلاد آلبومه نمیگیره که ..
(sm120)
آقا من که دو ترک جدید اول گوش دادم رغبت نکردم بقیه رو بگوشم.اگه دیدین ترک خوبی هست به مام بگین.
فقط محسن خودمونو عشقه(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس خودتو پخ کن برام قیافتو ببینم دیوث ..
چه اشکالی داره بهترم هسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم تنظیماتو دس نزدم عجله ای شد سریع زدم ریپ ..
بهتره خب دیگه قبلا تنظیم کرده بودم ..
(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کاور نمیزارین ببینیم کی به کیه؟
موهات شبیه رضا یزدانی ه(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم یه نفر تو ایران باشه آلبومش خوب باشه بخرمش اینم که ریده ..
ریده چه ریدنی (sm2)
پشت جلد 8 تا اسم نوشته چه خبره قبلا فقط دنیای هنر بود ..
پشت (sm120)
البوم محسن بیاد چی میشه وضعیت ...(sm25)
جز یه اه کشیدن چی میشه گف اخه(sm81)
اینم از جووونای ما.میشین دو پا قشنگ با خیال راحت میرین به کشور چیزشونم نیس.(sm2)
چه وضشه برادر بزرگ.اصن معلوم نیس کجاس(sm2)
امروز خیلی گرفتار بودم هنوز گوش ندادم آلبوم رونقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 17 مصاحبشم گذاشته بیپ ..
اینجا هنوز نیومده آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ساعت 25خوب بود.
خاطرات مبهمم که فقط کارن.
بقیه آلبوماش هر کدوم یکی دوتا فقط.
ریده.شعرا به جای نقدی چیزی یه مشت چرتو پرت.
سینجول 320 تخیلی که نزدی میخوام بگیرم بد باشه تا شب فحش میخوری (sm120)
ینی روت شد این سوالو پرسیدی دیوث ..
اگه سوار تاکسی شده بودم میومدم شیرمو تو سیبیلات میکردم
(sm120)
شما در حد تیستو کار میکنی - مزاح کردم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود دیوسش رفته بود با Nero ریپ زده بود ..
من توانم در همون حد بودنقل قول:
سینجول اسکوبار(sm120)
خا مشکلی نی mp3 مال شونصد نسل قبله مشکلی نی هر برنامه ای باشه Nero هم خیلی عالیه من باهاش کار میکردم ..
مخفیه(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببعیتم .. (sm120)
(sm155)
ورزشکاران بدو بدو(sm155)
حالا مجدد بدو (sm155)