چقد پیر شده(sm74)(sm81)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چقد پیر شده(sm74)(sm81)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
با هم استخر رفتنتونو ببینیم ایشالا(sm120)
(sm2)اینو
طرح دولت نظامی جدید تایلند برای پاکسازی شهر بدنام پاتایا[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)
ممر نوازندشو بپرس کیه
عکس های لو رفته از جنیفر لارنس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ترانه "اسب زخمی"
فقط شلّیک کن،این آخرین راهه
بزن تیر خلاصو قصّه کوتاهه
یکی،بود و نبودُ با خودش برده
بهت گفتم،کلاغ قصّه مون مرده...
نگفتم تا نیای آروم نمی گیرم
نگفتم جون به لب می شم،نمی میرم
نگفتم آخرِ این قصّه می اُفتم
بدون تو نمی تونم،بهت گفتم...!
تو حال اسب زخمی رو نمی فهمی
بکِش این ماشه رو،بانوی بی رحمی
بکِش این ماشه رو،تو خودِ این زخمی
من از تو زخمی ام اما،نمی خوام مرهمم باشی
نه حتی لحظه ی آخر،تو تنها همدمم باشی
تو حال اسب زخمی رو نمی فهمی
بکِش این ماشه رو،بانوی بی رحمی
بکِش این ماشه رو،تو خودِ این زخمی
فقط شلّیک کن،این آخرین راهه...
یارو 60 تا عکس دیگه هم ازش داره(sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)همتین ممنون برای کاور
ولی عجب شانس تخمی داری سایت رید (sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربان شما (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رئیسی که تعریف و تشکر میکنه دوس ندارم (sm3) رئیس باید بزنه تو کله ی آدم زور بگه کار بکشه (sm59)
نذار بخواد بترسی (sm50)نقل قول:
VST (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
5 مین میشه اینو زد ، ما به این کارا میگیم خزکاری! زیرشم نوشته آرت ورک (sm2)(sm2)(sm2) اصلا میدونه آرت ورک به چی میگن؟ (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
آرت ورک به این میگن :
کل درخت و خودم درست کردم
(sm25)
امیر این برای من خیلی میاد چه کنم؟
hesamz, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :
- ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
- ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
- ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
- ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
- در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید
- ممکن است شما کاربر ویژه نباشید و این بخش مخصوص کاربران ویژه باشد !
(sm3)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوث به اینا شعر نده دهن منو صاف کردن
تورو آدم نمیخوره
(sm3)
اول اینجا میذاری بعد فیس(sm70)
(sm77) فالکائو اومد منچستر !
چیچاریتو میره رئال(sm2)
باید کم کم شرایط رو مهیا کنیم وب رو باز کردن صید جگر خسته اون بالا باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت حامد زمانی در برج میلاد (sm2)
(sm10)نقل قول:
(sm77)نقل قول:
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
(sm2)
(sm70)اونکه یه تنظیمِ دیگه بود فقط اونطوری شد..این بخواد پخش بشه خیلی فاجعست (sm2)نقل قول:
(sm30)جمعی از مومنین
اشترم اون یکی تاپیکو باز کن
(sm81)
امیر بزن
پاروی بی قایق آلبوم جدید چاوشی در انتظار دریافت کد کتابخانه ملی
(sm2)
گفت و گو با مجله خانه آرمانی
حمید عسکری : بعد از ازدواج به آرامش رسیدم
همسرم طرفدار کارهایم نیست
این خواننده معروف که میگن تو مشهد گرفتن کیه(sm132)