دمت داغ... کسب و کارت پر رونق (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت داغ... کسب و کارت پر رونق (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اسم atrisa عضو شدم انگار در حال ورود داره لود میکنه
میبینین منو؟
چت روم ؟ (sm142)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری؟ اصن با نام غیر پارسی نمیذاره ثبت نام کنی (sm192)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاره (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها صاب تاپیک اومد تف کنید در رید (sm155)
(sm2)
(sm159)(sm46)نقل قول:
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm83)(sm21) صاحبش اومد
اااااااا یه گندی زدم اخه (sm25)
اولش اسم و رمز زدم قبل ثبت نام زدم رمزمم سیو کنه حالا هرچی اسم میزارم قبول نمیکنه
یعنی ربط به اون داره؟
(sm163)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده؟نقل قول:
به پارسی یا انگلیسی بودن کیبوردت توجه کن آتریسا این یه تجربه ـس (sm178)(sm120)
نقل قول:
انگلیسی بود اصلا ثبت نام نکرده بودم هنوز(sm25)
یهو ورود رو زدم اسم و رمز زدم و سیو رمز
dadash koja tokhme aftabgardoon miadn 14 toman??!!!!!man 2rooz pish tokhme kharidam killoyeeee 20hezaaaaarton...bad goftam arzoon tar ham darin goft na goft tokhme daraje 1 daram kiloo 24 toman .....age haminjoor pish bere gheimatesh az peste bishtar mishe.....gheymat ha har rooz dre eslah mishe!!!!!baradare man gheimat ha ro dorost o be rooz benevis ba ehsasate manam bazi nakon lotfan...ba tashakor dadashنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال از دخترا؟؟؟همه جواب بدید
.
.
.
.
.
اگه دوست پسر سابقتون رفیق فابریک شوهرتون بشه چه خاکی تو سرتون میریزید؟؟؟
خب الان ثبت نام بزن یه اکانت بساز 1دفه که با اکانتت موفقیت آمیز وارد بشی یوزر و پس سیو شده عوض میشهنقل قول:
حرص نخور رفیق این جک بود... مفهوم این بود که امکان نداره روغن که یه فرآیندی روش انجام میگیره تا روغن بشه از خود دونه ارزونتر باشه پسس یه کلکی تو کارـه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_a2222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن به قول شاعر: اومدیم حال کنیم جوُ خراب نکن... معترضی بروتو خونه ـت اعتراض کن (sm25)
نقل قول:
هر کاری میکنم همون پیغامی که عکسشو بهت نشون دادم میده
لطف کن خودت برام ثبت نام کن(sm172)
هوسِ کیک کردم (sm172) + بستنی (sm172) خوراکی های چاق کننده (sm172)
نقل قول:
من جمعه کیک پختم جات خالی(sm191)
بپر بخر خب
چاقی خوب نیست (sm73)
in clipi ke dishab bache ha too tapik gozashtan o nadidi?ke too roghan va hame mavad ghazae ke khoshmaze hast mavad shimiae mirizan?ini ke ma behesh migim roghan aftabgardan aslan roghan nist....abe ba mavadi be nam {msg} ke baraye sorkh shodan hast.ta sle 2019 3milyard nafar bayad az jamiat jahan kam beshe..esme clip سه میلیارد نفر به مرگ به ظاهر طبیعی از بین خواهند رفت____ine.hatman download kon hatman bebin dadashe golam __manam bikar boodam dashtam poste bache haro mikhoondam ke goftam ye chizi gofte basham ghasde jesarat nadashtam dada....shookhi hesab goftam dadashنقل قول:
پ.خ.نقل قول:
صندوق من جا نداره همینجا پاسخ بده
نقل قول:
دستت درد نکنه نوید. وارد شدم(sm10)
حتما تماشا میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_a2222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از شما عذر میخوام
یه لطفی کن فونتتو بزرگتر کن من مشکل بینایی دارم (sm25)
نقل قول:
تازه وارد شدی ، منم تازه خارج شدم که
به دوستانم اونجا گفتم کار دارم بعدا میام ، تازه خدافظی کردم ازشون ، بنظرتون ضایع نمیشه دوباره الان بیام سوبرا؟ (sm70)
خواهش میکنم (sm10)نقل قول:
میخواسته یوزر بذاره آتریسا سیستم آ کلاه دار رو به عنوان حرف نمیشناخته و گیر داده بوده که یوزر باس با یه حرف شروع بشه (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه اینویزیبل بیای؟ (sm70)
دادا فعلا کار دارم ، شب میام جمعا بریم بازی کنیم (sm127)نقل قول:
میدونم عشقم (sm127)(sm10)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرچم دار گیلان(sm127)(sm127)(sm127)میرزا کوچک خاننقل قول:
از يارانه كه انصراف داديم ...
سبد كالامون هم كه بخشيديم ...
نونم كه گرون شده ...
حسن مديوني اگر پول دستي بخواي و نگي ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺑﮕﯿﺮﻩ
ﮔﻔﺖ : ﺁﻗﺎ ﺳﺘﺎﺭﺧﺎﻥ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ؟؟؟
ﯾﺎﺭﻭ ﯾﻪ ﺩﯾﺪ ﺯﺩ
ﮔﻔﺖ : ﺧﺎﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺳﺘﺎﺭﺧﺎﻥ ﺑﺨﻮﺭﻩ ,ﺑﯿﺎ ﺑﺎﻻ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ
ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻬﺶ ﺑﺮﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺑﻪ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺑﻌﺪﯼ
ﻣﯿﮕﻪ : ﺁﻗﺎ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺳﺘﺎﺭﺧﺎﻥ ﻣﯿﺮﯾﺪ؟
ﯾﺎﺭﻭ ﻫﻢ ﻣﯿﮕﻪ :ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﻣﯿﺮﯾﺪ, ﺍﮔﻪ ﻧﻤﯿﺮﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﺮﮐﯿﺪ !!!
ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﯾﻨﺪﻓﻌﻪ ﭼﯽ ﺑﮕﻢ ﻧﺘﻮﻧﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﮕﻦ
ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺑﻌﺪﯼ ﻣﯿﺎﺩ ﻣﯿﮕﻪ : ﺁﻗﺎ ﺳﺘﺎﺭﺧﺎﺍﺍﺍﺍﺍﻥ؟؟؟
ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ: ﻧﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻦ ﺍﮐﺒﺮﻡ
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﻔﺮﺵ ﺩﺭﺍﻭﻣﺪ ﺑﻪ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺑﻌﺪﯼ ﮔﻔﺖ : ﺁﻗﺎ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﺑﺮﻡ
ﺳﺘﺎﺭﺧﺎﻥ !!!!
ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ: ﺑﺮﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﺯﻭﺩ
ﺑﺮﮔﺮﺩ
میگن دختره همونجا خودشو جر داده خخخ
18
(sm2)
بابام میگه :
جدیدا جنس این صابونامون انگار خوب شدن
خیلی دیر تموم میشن
خبر نداره جدیدا خشک خشک میزنم
(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعارف زدن دخترا:
مریم جوووووووون ، عجخم کیک میخولی .
- نه قرفونت بلم من الهی . بخور نوش جوووووونت
.
.
تعارف زدن پسرا
ممد داداش ساندویج میخوری ؟
- نه داداش نوکرتم . نوش جان
ک.سکش تعارف میکنی؟؟؟؟
- نه داداش خداوکیلی گرسنم نیست
ک.یری ناز نکن بیا بخور
-نمیخورم ولمون کن دیگه ک.ونکش