ترکهایی که مانی ساخته بود، هیچکدوم کاور نبود... یعنی بعید میدونم که کاور بوده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ترکهایی که مانی ساخته بود، هیچکدوم کاور نبود... یعنی بعید میدونم که کاور بوده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از حق نمیگذرم که حق این نسل المان هست یه جام ببره ولی اونا وقت دارن تازه گوتزه و مولرو و ریوس شکوفا شدن ولی مسی باید و باید و باید جام جهانی رو بالای سر ببره وگرنه دنبا بهش ظلم کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حال آدمُ بد نمیکنه؟(sm50)
پس چرا می گم به جیبت نگاه کن --- می گی بحث جیب نیست ---؟ ---نقل قول:
علاقه خودت مهمه --- جیبت هم مهمه ---(sm128)
محدودیت های ایران را هم در نظر بگیر --- مگه اینجا کنسرت خیابانی برگزار شده که خواننده ها حاضر باشن یا نباشن؟ ---
من کلا با بارسا حال نمیکنم (sm120) غیر بازی ها یووه و ایتالیا فقط ال کلاسیکو هارو نگاه میکنم (sm120) مراحل آخر جام باشگاهارو هم دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جون... فوتبال سراسر این اتفاقایی که حالتُ بد میکنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه البوم یه شاخه نیلوفر رو که میخواستم بخرم رفیقام میگفتن کسخولی ولی الان دوستام البوم چاوشی نه ولی البوم خواننده محبوبشون رو لااقل میخرن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیگم کار من باعث شد ولی هدیه دادن البوم توشون یکمی تاثیرایجاد کرد
این روزا طوری شده که بخوان ببینن کسی فوتبالی یا نه اول میگن مسی یا رونالدو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خیلی بحثش گسترده س... ولی چیزی که خودم به عینه دیدم اینه که خیلی از مردم اصلا نمیدونن آلبوم اوریجینال چی هست؟ نمیدونن آلبوم منتشر شده... خیلی از مردم هنوز میرن توی فلان کافی نت یا بازار... یه سی دی mp3 آماده میخرن که کلی آلبوم روز روشه... حتی اسم خواننده شو هم نمیدونن... من تو جایی که سرباز معلم بودم حتی نمیدونستن محسن یگانه مجازه!! خیلیها رو دیدم که میگن سی دی اصلی به درد نمیخوره... نمیشه روی گوشی کپی کرد!!.... یا خیلی ها فکر می کنن این سی دی های mp3 شرکتی که جلد و کاور چاپی داره همون سی دی اوریجیناله!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همه مشکلاتیه که مردم به خاطر عدم آگاهی دارن... شاید بشه با تبلیغات تلویزیونی اینو تا حدودی درست کرد ولی...
ضمتا راجع به کنستر های ایران میتونم بگم 2 3 بار رفتم و پیشمون برگشتم....حتی اگر خواننده محبوبم هم بذاره نخواهم رفت! چون یه جورایی احساس میکنم به شعورم توهین میشه!!
منم جوون تر بودم بیشتر میدیدم...الان خیلی از این بازیکنای جوون که میلاد و محمد از استعدادهای فوتبال میگن نمیشناسم حتما باید ازشون بپرسم کی هست(sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]