یه جوری خوشکل نباشید که نشه به چشم خواهری نگاتون کرد.
نمایش نسخه قابل چاپ
یه جوری خوشکل نباشید که نشه به چشم خواهری نگاتون کرد.
تا پایان سال 363 روز دیگه باقی مونده(sm172)
دو تا قالیچه شش متری انداخته روی هوندا، شش تا پلاستیک میوه زده به فرمون، دو تا بچه انداخته روی باک، خانمم گذاشته پشتش، با این وضع با سرعت هشتاد توی خیابون لایی میکشی اشکال نداره، لااقل اس ام اس رو بذار میرسی خونه چک کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسایمون بعد از سه ماه رو وای فایش رمز گذاشت رفتم درشونو زدم گفتم نکن این کارو من از وای فایتون حامله ام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعوذ بالله من المهمان الرجيم