باید ببخشید آقای محترم ولی شما خیلی شعر میخونید منم حوصله تونو ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید ببخشید آقای محترم ولی شما خیلی شعر میخونید منم حوصله تونو ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم بیا خودم هواتو دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 اسم **** گفتم که طولانی بود همین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس سریعا لینک بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
knock knock رو ندیدی ؟؟؟؟ خودت معرفی کردی که (sm25)نقل قول:
دوستان کسی سریال the originals رو دیده ؟؟ قشنگه یا مثل سریال The vampire Diaries کرسی شعریه
این بود من فکر کردم فیلمی با بازی بانوان از خودگذشته است (sm77)نقل قول:
(sm98)نقل قول:
مرسی عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی تنهام باید قول بدی باهام مهربون باشی عزیزم
اگه پسر خوبی باشی باهات ازدواج میکنم (sm2)
بیا ، بیا که مرا با تو ماجرایی است ... (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید ببخشید ولی من از مرد های شاعر بدم میاد شما هم که زیاد شعر میگی(sm2)نقل قول:
خطر عزیزم کجا رفتی من فقط تو رو میخوام (sm81)
(sm2)
بی سلیقه (sm2)نقل قول:
مزاحم نشو اقای محترم (sm2)نقل قول:
یه بار دیگه مزاحم بشی به شوهرم خطر خان میگم خیلی غیرتیه اگه بگم مزاحمم شدید خون به پا میکنه (sm2)
منو از شوهرت میترسونی (sm2)نقل قول:
ایییییییییییییییییییییییی ی نفس کششششششششششششششش(sm2)
عزیزم نترس خشتکشو میکشم سرش(sm2)نقل قول:
پس خودتون خواستید (sm2)نقل قول:
شوهرم با هرکی بحثش میشه میبرتش تو پستوی خونمون (sm2)
خدا به دادتون برسه فردا که از سر کا بیاد میاد سراغتون احتمالا" تو پستو میخاد حسابی کتکتون بزنه دقیقا" نمیدونم میخواد چیکار کنه چون هر وقت یه نفر رو میبره پستو در خونه رو رو من قفل میکنه (sm2)
اقا ما رفتیم شب خوش(sm27)
- (sm2)
(sm212) منتظرم ساعت 3 بشه یه سری لینک یوتیوبه باس مستقیم کنم بزنم لیست ای دی ام (sm50)
- (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرا ندیده بكیرید و بگذرید از من
كه جز ملال نصیبی نمی برید از من
زمین سوخته ام نا امید و بی بركت
كه جز مراتع نفرت نمی چرید از من
عجب كه راه نفس بسته اید بر من و باز
در انتظار نفس های دیگرید از من
خزان به قیمت جان جار می زنید اما
بهار را به پشیزی نمی خرید از من
شما هر آینه ، آیینه اید و من همه آه
عجیب نیست كز اینسان مكدرید از من
نه در تبری من نیز بیم رسوایی است
به لب مباد كه نامی بیاورید از من
اگر فرو بنشیند ز خون من عطشی
چه جای واهمه تیغ از شما ورید از من
چه پیك لایق پیغمبری به سوی شماست ؟
شما كه قاصد صد شانه بر سرید از من
برایتان چه بگویم زیاده بانوی من
شما كه با غم من آشناترید از من
حسین منزوی (sm50)
(sm27)
- (sm27)
تو کجایی بانو ... تو کجایی الان ... (sm81)
ملت کسخل شدن ! یکی نیس بگه اوسکول داداشت برده کونت میخاره حریف بازنده رو میزنی ؟؟ چی رو میخوای ثابت کنی بی عقل بی فرهنگ ؟؟؟ (sm9)
- (sm50)
منتظرت بودم منتظرت بودمنقل قول:
- (sm2)
- (sm74)
کله شق همون موقه بازش کردی کجا ریده درسته دیگه پس چطور دفه پیش بهم گفتی عنوانش زده وب ریپنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امروز صب پا شدم اینو دان کنم دهنت سرویس (sm35)
(sm19)قربونش برم ورزش دوس داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی زحمت تیتر شادمهر
ریمیکس آغوش بزودی ...
دیشب 8 گیگ دانلود کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت 580 الی 600(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm59)نقل قول:
همون طرح 1000 که تاپیکو زدی دیگه (sm50) خوش به حالت 3g ایرانسل هنوز تو شهرمون نیومده ولی همراه اول اومده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرح نت قبلیم مخابرات اعتباری بود 1 ساله سال اول سرعتم ثابت 500 الی 600 بود تا 2 ماه پیش که مجدد تمدیدش کردم اما سرعتشو کم کردن شده بود 130 زنگ زدم گفتن باید طرحتو عوض کنی
یه طرح دائمی از مخابرات ثبت نام کردم ماهی سه گیگ شارژ میکنه شب رایگانم از 3 صب تا 9 صب سرعتم خوبه 580 تا 600 ثابت (sm50)
شهرتون کجاس (sm77)نقل قول:
استان اصفهان شهرستان گلپایگان
فهمیدم چرا اونجا نیومده هنوز (sm2)
من رفتم فعلا" بای (sm155)