یه دو تا خوشگل هم باهاش عکس نمیندازن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه دو تا خوشگل هم باهاش عکس نمیندازن (sm120)
چاق نی اینجا الان خیلی چاق شده (sm70)
سجاد عوض اینکه با اسب و درخت سلفی بگیری بلند شو برو با دو تا داف بگیر اونجا (sm59)
محسن اون دو تا دکمه رو هم نبنده (sm70)
این چپ پا مالاگا کی بود کاسیاس رو نمود (sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها
آرسنال 2 - 0 از استوک سیتی عقبه (sm30)
چه خر تو خری شده فوتبال این روزا(sm120)
(sm30)ونگر
(sm50)
مرتضی پاشایی - تو دوری و دستای من
مردشم ول کن نیست
سه تاشوت زد دوتاشو گرفت یکیش هم که خورد به تیر (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیورپول چقدر بد بازی میکنه
(sm2)
کی هست (sm2)
امیر دیگه عکس نزار کار به جاهای باریک میکشه (sm120)
(sm70)
دیدی از شکمش فهمیدم (sm2)
آخ آخ آرسنال سومی رو هم خورد
استوک سیتی 3
آرسنال 0
خوب شد خدا رحم کرد ارسنال باخت و الا اینا میخواستن با جام طلاییشون کیون خرُ پاره کنن حالا
6 تایی بشنننننن ای حال بده ای حال بدههههههه
البته استوک 2 هفته دیگه با ما بازی داره تو خونش اینم تا به ما رسید شاخ شد (sm98)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یواشم بگی میشنویم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)آخر دستیار مورینیو میشی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 تایی نشن صلوات
چه عجب از این ورا؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)وستهم دیوس رو بگو
اومدیم یه فیلم آموزشی ببینیم تا ساعتای 12 مشغول بودم گفتم یه 20 مین استراحت کنم هنوز که هنوزه تموم نشده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتادیم تو نت (sm98)
یه استراحتی بکن حالا.یه نفسی تازه کن .....فقط این قدر زیاد نشه که دیگه فراخی اجازه خوندن نده دی:نقل قول:
ابوالفضل افشاریه دیگه(sm2) همونیه که سجاد میگفت(sm120) با دخترا به بهونه نشون دادن زانکو قرار میذاشت و باقی ماجرا... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم امسال اتفاق خاصی نیفته چون حسابی درگیرم فعلا(sm178)نقل قول:
باید به فکر سال بعد باشم(sm50)
تو چخبر ؟ از خودت ؟ از احوالت ؟
از دوست دخترات(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسالم دیر شروع کردی خب...واسه سال بعد شانس بیشتری داری!نقل قول:
من هیچی.....اوضاع یکم بهم ریخته کلا واسم....تا عید بتونم یه سرو سامونی بدم بعدش ببینیم چی میشه (sm98)
منُ با نوید اشتباه گرفتی (sm120)
آره اصلا درگیر بودم یادم رفته بود میخواستم تابستون یخورده بخونم ولی دیر شد دیگهنقل قول:
البته ارشد شانسیه دیگه
یهویی رد و قبول شدیم (sm132)
البته اینقدر ذهن درگیره که خوندن نمیشه کرد (sm25)
سروسامون بدی بعد دوباره روز از نو روزی از نو (sm120)
01-12-2014 Despatched to overseas (Country code: IR)(sm178)
6 مه (sm98) ایندفعه خیلی دیر کرد (sm172)
بازم موتورولا سفارش دادی؟(sm120)نقل قول:
همه چی هر چی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی سود بیشتر داشت (sm120)
تو فکر بلکبری هم هستیم (sm120)
استوكسيتي 4 - 0 آرسنال(sm120)
پاريسسنتژرمن 0 - 1 نانت
بازی 4-0 بود چطور 3-2 شد(sm77)(sm2)
استوكسيتي 3 - 2 آرسنال(sm77)
3-2شد کهنقل قول: