اعتراف و سرنوشت و صدام بزن بهترین کارای امسال ما بودن تو مارکت
فقط چون شادمهر خودش اینارو نساخته دارن ازش بد میگن یه عده
نمایش نسخه قابل چاپ
اعتراف و سرنوشت و صدام بزن بهترین کارای امسال ما بودن تو مارکت
فقط چون شادمهر خودش اینارو نساخته دارن ازش بد میگن یه عده
یعنی به نظرت از نقطه ضعف و تصویر هم بهترن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلی نظر میدم تفکیک نمیکنم مث بعضیا از بین 6 تا کار جدید فقط فرصت برام معمولی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم عقیده ام برات..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرصت از بین ۶ تا کار جدید معمولی معمولی بود..
باشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط fard_knotwise [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره داداش خیلی.... من حرف پارسا را گوش کردم و اول آلبوم را گوش دادم بعد اومدم اینجا..چون مثل روز واسم روشن بود ک ی سری از اساتید موسیقی میاند الکی فقط آلبوم را میکوبندنقل قول:
آخرین پست کانال تلگرام نسل شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اشتباه نکنم سبک صدام بزن اسپنیش هست. واقعیت اینه که وقتی ادم چندین کار خوب رو یجا گوش کنه احساس میکنه همش معمولی ان منم دیشب همچین حسی داشتم کم کم دارم میفهمم همه کارا عالیه. البته که تصویر یه چیز دیگست
ترکونده استاد شادمهررررررررر
عاشقشممممممم
قلب من و تو بی من رو حتما گوش بدید با البوم، باعث میشه بفهمید باقی ترکا چقد خوبن (sm128)