[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم والا اینم از شانس بد ماست دیگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی مدرسه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چی میزنم تو مختا (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز زدی دنده چِلی (sm2)
پ چی رفتی پادگان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)نقل قول:
بلن شو از پا سیستم اینقد برق و نت مملکتو به گا نده (sm2)مگه نمیرفتی سرکار شرکت (sm2)الاف (sm2)
من منو شرکت نه عامو اشتباه گرفتی(sm2)نقل قول:
من نقاش ساختمونم
- (sm59)
گود زیلا به چی نگا میکنی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
میخوام از این خونه های طرح مهر ثبت نام کنم همون طور که در جریان هستی زنگ نکردس قصد دارم یه رنگ خوشگل مد بزنم (sm2)نقل قول:
خب پس رنگارم گیر اوردم فقط باس هوامو داشته باشیا تخفیف میخوام حسابی (sm2)
خبرت میکنم
میام از کرج میارمت با ماشین
اماده باش (sm2)
کدوم استانی؟نقل قول:
(sm172) اشترم تحویل بگیر
مطمئنی درس میزنی رو 000 باس بزنی ها مگه میشه یه سری در بیاد یه سری نه اخه کجا همچین چیزی دیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا در میاد یا اصلا نمیشه
(sm98)نقل قول:
(sm155)
(sm51) سرعت یک مگم آرزوست
الی اخبار جدید از وام چیه(sm2)
خوبه , نه نقاب دارم
نه به بچه گربهای پپه باج دادم
تا وقتی نیش لایه دندونام دارم
نیازی نمیبینم که لنگ عاج باشم
(sm50)
(sm120)مگه تی وی نداری صب تا شوم دارن میگننقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وام خودرو
پراید 20 میلیونی براتون در میاد 29 میلیون (sm120)
مگه بیکارم پا تلویزیون باشم همش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تی وی ایران فقط همین فوتبال و نود و این چیزا
میشینی پا این اخبارای درست؟(sm2)
(sm120)اسنوا چرا تایید نشد بریم الکترو استیل بگیریم
(sm2)سایت الکترو استیل چرا انگلیسیه
اوه اوه اسنوا نشد؟ رو چه حساب؟ وامش مفت نمیرزه
الی دیوث بی سواد گروه انتخاب همون اسنواست
اسنوا برندشه
اخبارشو کامل خوندم حداکثر 18 ماهه
اصلا نمیرزه.قرمساقا اول گفته بودن که 24 ماه
این همه تاپیک چیه؟!!! یکی بهش بگه همرو بیاره تو یه دونه خب
چه میکنه صدیقه 1990 (sm59)
صدیقه جون شمشیر رو از رو بسته(sm2)
ترکوند تالارو(sm70)
نقل قول:
- (sm2)
سال ها آیینه بی تصویر ماند
آه که این بی روشنایی دیر ماند
روزگارش چهره پوشید از غبار
تا بگوید از غبار روزگار ... (sm50)
آقای خاص و تیتراژ خوانی برای سریال بزرگ شبکه خانگی
''کجایی'' قطعه ی جدید محسن چاوشی برای تیتراژ سریال شهرزاد . اهنگساز و تنظیم محسن چاوشی به زودی
خودش تنظیم زده (sm77)
ترانه سرا :محسن چاوشی (sm54)
خواننده همخوان :سینا سرلک(sm54)
ترانه از محسن (sm81)
ترانه سرا (sm77)(sm2)
سینا سرلک (sm77)(sm2)