برای لذت بردن از موسیقی باید بدون تعصب و توجه به اسامی بهش گوش داد خودمم دارم تلاش میکنم اینطور باشم هرچند واسه یه هوادار دو اتیشه کار سختیه
نمایش نسخه قابل چاپ
برای لذت بردن از موسیقی باید بدون تعصب و توجه به اسامی بهش گوش داد خودمم دارم تلاش میکنم اینطور باشم هرچند واسه یه هوادار دو اتیشه کار سختیه
نمیشه واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره میدونم. اگه دقت کنی مردم عادی اینطورن یعنی هر اهنگی رو دوست داشته باشن بدون توجه به عواملش گوش میدن و لذت میبرن ولی واسه ماها کار سختیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوج صدای شادمهر تو اعتراف واسم 10تا آلبوم ارزش داره
اعتراف خودش یه آلبوم ارزش دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای چقدر شماها متخصص فاخر اید (sm70)
دقیقا (sm51)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوبار گوش کردم بلکه بار دوم خوشم بیاد ولی اصلا خوب نیست البومشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدید افت کرده شادمهر
اصلا خوب نیست آلبومش نظر شماست...بهتره بگی از نظر خودم خوب نیست نه کلی گویی کنی استاد موسیقینقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم چرا اینجا بعضیا دوست دارند نظر خودشون و ب دیگران القا کنند... داداش اگه خوشت نیومده خب گوش نده بذار بقیه ک خوششون اومده لذت ببرند از آلبوم. احسان میاد با حالت مسخره کردن میگه کی تونست آلبوم را دوبار گوش کنه...خیلیا هستند دوبار ک هیچ دویست بار گوش دادند و لذت بردند پس چون شما از آلبوم خوشت نیومده دلیل نمیشه ک آلبوم آلبوم خوبی نیست