اقا ختم کلام....نداریم دیگه نداریم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا ختم کلام....نداریم دیگه نداریم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*** پاروف کیه ؟! (sm77)(sm120) مال روسیه ست ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موسیقس دنبال کن حرفه ای نیستم ولی اگر روی یه آلبوم قفل کنم میخرمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا آلبوم حامی و رهنما و ... دانلود کردم و بعدش بایگانی شد
ولی آلبوم چاووشی و مدارای شکوهی چارتار همایون بعضی از آلبومای خواجه امیری رُ خریدم
ولی آلبوم دوم شکوهی یه بار گوش کردم خوشم نیومد با تمام علاقم بایگانیش کردم و نخریدمش
البته یه استثنا وجود داره اونم چاووشیه که بدون گوش کردن میخرم(sm120)
یعنی با ضد حمله نمیشه فشار آورد ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقم باباش تو ساختمان ستارگان اراک اشنا داشت ما رفتیم کنسرت یگانه. من که کلا از یگانه بدم میاد ولی کیفیت پخش صدا رو بخدا تو مراسم ختم با یه باند معمولی بهتر بود (sm120)نقل قول:
من هزینه ای ندادم ولی دلم به اونایی سوخت که 200-100-75-50 تومن پول دادن (sm120)والا من جز صدا کف و سوت چیزی نفهمیدم (sm120)
ها بازیکن روسیه بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا موافقم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه رسانه مثل تلویزیون خیلی از این مشکلات حل میشه
بقیشم که با توجه به قوانین و ......تقریبا لاینحل!
ارشیو اهنگ رو داری (sm120)نقل قول:
بالای 50 درصدش خواننده های لس آنجلسی و غیرمجازه... از 50 درصد باقیمانده، بالای 30 درصدش سینگل ترک یا آلبومهاییه که خودت یه بار هم به زور گوش دادی... میمونه کمتر از 20 درصد که اونها هم یا میتونی بخری... یا بعضی آلبومها که یکی دو ترک خوب دارن... اون یکی دو ترکُ از سایتهای قانونی مثل beeptunes بخری با هزینه ای در حد 100 تومن برای هر ترک!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فشار ینی 10 دقیقه به طور مثال برای رسیدن به هدف مداوم حریف رو در محوطش حبس کنی...ضد حمله دقیقا برای اون حریف در شرایط فشار به وجود میاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]