آلبوم رضا یزدانی بهمن ماه میاد ... (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم رضا یزدانی بهمن ماه میاد ... (sm118)
یادداشت زیبای امیر مهدی ژوله درباره اتفاقات اخیر ضیا و مظلومی:شايد يه كم دير شده باشه ولي ترجيح دادم كمي ابها از اسياب بيفته بعد حرفمو بزنم.دوستان ببخشيد ،خيلي معذرت ميخوام ولي واقعا من هنوز موفق نشدم ابعاد اين غائله علي ضيا رو درك كنم.بذاريد يه بار ديگه با هم مرور كنيم.علي ضيا مجري تلويزيون كه از قضا انسان هم هست،گلاب به روتون مثل همه انسانها دستشويي هم ميره،مثل همه انسانها توليد مثل هم ميكنه و مثل همه انسانها ورزشي رو دنبال و از تيمي طرفداري ميكنه،براي تماشاي دربي يا داربي يا هر كوفتي ميره به يه كافه يا كافي شاپ يا هر خراب شده اي.وقتي پرسپوليس تيم محبوب ايشون بعد از كلي فراز و نشيب تو دقايق اضافه دقايق اضافه گل ميزنه سر از پا نميشناسه و چند خطي با شعري كه جمعيت ميخونن همراهي ميكنه...خب؟؟؟ الان چي ماجرا به كجاي دوستان برخورده؟ كافه رفتن يه مجري بده ،پرسپوليسي بودن علي ضيا مشكل داره يا كلاه گيس اقاي مظلومي هم رفته جزء مقدسات و نميشه باهاش شوخي كرد؟؟ تو فضاي فوتبال ما كه خواهر و مادر فوتباليست و داور و مربي و مدير و گزارشگرش هر روز پرچم تماشاگراست، شوخي با كم مويي يا بي مويي يه مربي انقدر تند و زننده و غير قابل بخشش بوده كه كار به شكايت و تهديد و فحاشي و اين بساطي كه هست بكشه؟ مگه غير از اينه كه سالهاست شعر علي دمبه رو روي سكوها ميخونن و با تقليد مشكل مادرزادي علي دايي در گفتار، مجالس عروسي رو گرم ميكنن؟؟ درست از دقيقه نود و پنج اين بازي همه اسطوره اخلاق شديم؟؟ بيخيال تو رو خدا.تو مملكتي كه هر روز با ناموس گيلاني ها و فهم و شعور آذري ها و هوش خانمها و درازي عمر مسئولان مملكت و امثالهم، ركيك ترين و مغرضانه ترين و زشت ترين شوخي ها ميشه و شنيع ترين جوكها ساخته ميشه ،واقعا زور داره كه يه جوون محجوب به خاطر دو خط همخوني از سر هيجان با يه شعار معمولي و حتي لوس كه از قضا حاوي هيچ توهيني هم نيست،اينطور از كار بيكار شه و اماج حملات و فحاشي هاي همونايي قرار بگيره كه همون جوكها رو ميسازن و هرهر به همون جوكها ميخندن.خيلي زور داره.
(نكته :كلا تو زندگيم يه بار علي ضيا رو ديدم. از ده سال پيش هم كه تو مطبوعات ورزشي مينوشتم خدمت اقاي مظلومي ارادت دارم)»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوژان لرستان (sm2)
آدم خوراکی هاشو توی یخ بزاره و روی هیزم غذا بپزه بهتر از اینه که از این آشغالا بخره ! (sm2)
والا بخدا (sm2) 10 میلیون پول یه یخچال فریزر سامسونگه
- (sm50)
گل یخم اما ..(sm50)
خیلی وقتی برام مهم نیست که کی به کیه ، کی زیر کیه ، کی میره میده ، کی میمالونه بیمه میشه
کی زیر تیغهٔ ، چی به چیه
(sm50)
ای چشم از دیدن خلاصم کن (sm50)
(sm59)نفسم تویی تو دختر همه دردات مال مو (sm70)
بات می مونم والا (sm59)
یارو که جنوبی میخونه کیه؟اسمشو میدونین؟؟
قدیمیه.از تی وی هم پخش میکردن قبلا(فک کنم)
نگو که هستی رنگ مشابه
من یه عمره خنده رو صورتم قاچاقه
(sm50)
اینارو بیخیال این طرحه مفت نمیرزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا 24 ماه نیست 18 ماهه
دوما 12 درصد سوده سالانه
یعنی کله سوده 18 ماه همون 18 درصد درمیاد
قسطاش ماهی 655 درمیاد
تو تی وی ظهر مسئول این وامها گفت قسطش ماهی 604 تومنه اگه درست یادم باشه 18 ماهه میدن
الی کنسرت از لانا نداری بدی(sm50)
باز ما اومدیم این بز پیداش شد(sm2)
الی به این دیوث گوش نکن کلا ادم بیخودیه(sm2)
حال ندارم جوابتو بدم مرتیکه مجلوق دیگه درباره من حرف نزن حاله بی معنی بازیای اشترمو دیگه ندارم(sm2)
مترو مگه شعرش برای محسن نبود ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایش خودتم میدونی دیوثی چرا اشتر به غیر تو به کسی گیر نمیده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر امشب حال تو ندارم تو برو استراحت کن امشب میلاد جور تو میکشه قالی هم کثیف شده حین کارش اونم تمیز میکنه(sm2)
برو استراحت کن نری بیرون چند نفر پیدا کنی به اونها چون بدی(sm2)
**** به پررویی تو ندیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرختم که بالاست دیگه فکر نکنم ازت استفاده کنیم(sm2)
باور کن دستم بهت میرسید اول دست پاتو میبستم بعد چندتا سیلی مشتی به اون رونها میزدم که از شدت درد جیغ بزنی بعد چنان درت فرو میکردم که ندونی گریه کنی یا فریاد بزنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو چونی از وقت خوابت گذشته(sm2)
اشترم ببین من دهن به دهن این ج*نده نمیذارم ولی این ول کن نیست اینو یه چندروز بن کن فضای عارفانه داره خراب میشه(sm2)
مرتیکه ادم فروش(sm39) اشترم هم میدونه تو چه موجود کثیفی هستی(sm2)نقل قول:
لا اله الا الله
برو نذار دهنم باز بشه ماه محرمیه(sm2)
پاتریک جین ( سریال منتالیست ) : منشی ها به خاطر جذابیتشون استخدام میشن (sm50)
سخن از زبان ما می گویی پاتریک عزیز (sm2)
ترو خدا این دیوث ببین هر روز 17ساعت فیلم چورن میبینه همش هم تو دهنش کلمه ک*یر میچروخه الان واسه ما شده ادم مومن(sm2)
خطر الدنگ من یه فیلم ازت خواسته بودم 98% دانلود شده گیر اون 2درصدم برسون لینکشو دیگه
اون که اون حرف رو میزنه هفته ای 3-4 تا ترتیب میده مردکه تو کف(sm2)
اسمشو باز بده قرمساق ولی خداوکیلی برات اونموقع خیلی گشتم اصلا نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا این همونه که اون قدیما خونده و چندوقت پیش شرکتش فروخت به یه شرکت دیگه؟
اقا این یوزر دخترونه ها چرا میریم تو پروفایلشون سلام میکنیم جواب نمیدن احمقا؟
جواب سلام واجبه(sm2)
اقلا باز طرف فیک باشه بهتره یه ذره سرگرم میشیم(sm2)
ریدم به نزام.بخدا از داعش کم تر نیستن.چون به قدرت رسیدن.یکم با مردم مدارا میکنن تا..باشن همش!
بلاگم رو فیلتـر کردن.باایکنه.ثبت هم کرده بودم.دیوسا سیستم جدید راه انذی کردن باید دوباره ثبت کنی.نمودن ملتو.
(sm74)کلا با موزیک مشکل دارن بی..
البوم گل بیتا با یه ترک اضافس
همونه خب
من گفتم تا 20 تا البوم دیگه از این در نیارن ول کن نیستن
شده از گور بلندش می کنن میگن بخون (sm2)
الان منصور پیداش میشه ها(sm2)
(sm2) به شخمم