دل خوشیم به این که شاید سحر و یه روز ببینیم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دل خوشیم به این که شاید سحر و یه روز ببینیم (sm50)
چراغای رنگی، آدمای سنگی..سرفه و دلتنگی.. (sm50)
کنار خاطراتم با تو همیشه خندست (sm81)
پیوستن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .(sm120)
از چشم پوشیدن خلاصم کن (sm50)
الی کجاست ؟(sm2)(sm120)
مشهدی و بشرویه ایﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﻴﺮﻥ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﻪ ﺷﻴﺮﯾﻨﯽ ﻓﺮﻭﺷﯽ. مشهدیه ﻣﻴﺒﻴﻨﻪ ﻫﯿﭽﮑﯽ ﺣﻮﺍﺳﺶ ﻧﻴﺴﺖ، ﺳﻪ ﺗﺎ ﺷﻴﺮﯾﻨﯽ ﻣﻴﺬﺍﺭﻩ ﺗﻮ ﺟﻴﺒﺶ ﻭُ ﻣﻴﺎﻥ ﺑﻴﺮﻭﻥ. ﺑﻪ بشرویه ای ﻣﻴﮕﻪ: ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ . ﺍﻳﻨﻪ ﺣﻴﻠﻪ مشهدی!!! بشرویه ای ﻣﻴﮕﻪ : بد کارس، ﭘﺲ بیه ﺑﺮم ﻣه هم ﻳﻪ ﭼﺸﻤﻪ ﺍَﺯ ﻫُـﻨـﺮ ﺑـﭽّـﻪ ﻫﺎﯼ بشرویه ره ﻧﺸﻮﻧﺖ دهم! ﻣﯿﮕﻪ ﺑﺎﺷﻪ. ﺑﺮﻣﻴﮕﺮﺩﻥ ﺷﻴﺮﯾﻨﯽ ﻓﺮﻭﺷﯽ، بشرویه ای ﻣﻴﮕﻪ ﺳﻪ ﺗﺎ ﺷﻴﺮﯾﻨﯽ ﺑﺪﻩ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﻭﺍﺳﺖ ﺟﺎﺩﻭ ﻛﻨﻢ! ﺷﻴﺮﯾﻨﯽ ﻓﺮﻭﺷﻴﻪ ﻫﻢَ ﺍﻭﻟﻴﺸﻮ ﻣﻴﺪﻩ، ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ ﺩﻭﻣﻴﺸﻮ ﻣﻴﺪﻩ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ، ﺳﻮﻣﻴﺶ ﻫﻢ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ ... ﺷﻴﺮﯾﻨﯽ ﻓﺮﻭﺷﻴﻪ ﻣﻴﮕﻪ: ﭘﺲ ﻛﻮ ﺟﺎﺩﻭﺵ؟ ﻣﻴﮕﻪ ﺗﻮ ﺟﻴﺐ مشهدیه ﺭﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻛـُﻦ، ﺻﺤﻴﺢ ﻭ ﺳﺎﻟﻢ ﭘﻴﺪﺍﺵ ﻣﻴﻜﻧﯽ(sm30)
( نتیجه اخلاقی پاتو تو کفش بشرویه ای نکن)
(sm50)
هر آنچه که دیدم همه تزئینیست (sm50)
میپرم از خواب شبو
لباسمو تن میکنم
سیگارو روشن میکنم
کوچه رو پرسه میزنم (sm50)
میلاد بی صبرانه منتظر آهنگ بعدی هستم (sm127)
اسمم یه چیز دیگه بود
اممما
دکتر صدام میزنه دیوونه
(sm50)(sm118)
همه خوش دلند که مطرب، بزند به تار چنگی
من از آن خوشم که چنگی، بزنم به تار مویی
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد پخ(sm3)
پخ بک (sm3)
یه پخ دیگه (sm3)
ﺭﻭﺯﯼ ﺩﻭ ﺯﻥ ﻧﺰﺩ ﺷﻴﺦ ﺁﻣﺪﻧﺪ ﻭ ﻫﺮﺩﻭ ﺍﺩﻋﺎ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺎﺩﺭ ﯾﮏ ﺑﭽﻪ ﻫﺴﺘﻨﺪ؛ﺷﻴﺦ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ : ﺑﭽﻪ ﺭﺍ ﻭﺳﻂ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﻫﺮ ﺯﻥ ﺍز يک طﺮﻑ ﺩﺳﺖ ﮐﻮﺩﮎ ﺭﺍ ﺑﮑﺸﺪ,ﺁﻥ ﺩﻭ ﺯﻥ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﮐﻮﺩﮎ ﺭﺍ ﮐﺸﯿﺪﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻭسط جر خورد...
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
ﺷﻴﺦ ﮐﻤﯽ ﺟﺎ ﺧﻮﺭﺩﻧﺪ ﻭ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ : ﻗﺎﻋﺪﺗﺂ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﻣﯽﺷﺪ !''
(sm2)
طارمی هم به صف غایبان پرسپولیس مقابل فولاد پیوست!
عن بود به شاش نیز اراسته شد (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردهای جهان معمولن با پدر شدن شعور خود را تا حد زیادی از دست میدهند تاآنجا که هر یک فرزند خود را نابغه و مبرا از هر عملی میدانند که بنظرشان زشت است ... حال آنکه زشتی خود چیست ... اگر به زعم سقراط زشتی در نادانی باشد که هست تقریبن هریک از ما به میزان فرو رفتن در ژست پدرانه ی خود زشت میشویم.....
sam harrisفوق تخصص نورولوژی از معدود پدرانی است که شعور خودرا حفظ کرده و واقع بینانه و تا حدود زیادی حقیقت مآب در مورد دو دختر خود می اندیشد .. او که در جامعه ی غرب مدرن حدس میزند دخترانش روزی دراگ را تجربه کنند مطلبی نوشته که حائز اهمیت است برای جوانانی که بزودی در معرض استفاده ازانواع دراگ قرار میگیرند:
من دو دختر دارم که روزی مواد (drugs) مصرف خواهند کرد. البته، از همهی توانم استفاده خواهم کرد تا ببینم مواد را خردمندانه انتخاب خواهند کرد، اما زندگی کاملاً بدون مواد نه قابل پیشبینی است، و نه مطلوب. امیدوارم روزی بهاندازهی من از یک فنجان چای یا قهوه در صبح لذت ببرند. اگر وقتی بزرگسال شدند، الکل بنوشند، که احتمالاً چنین خواهد بود، تشویقشان میکنم که آن را با رعایت احتیاط مصرف کنند. اگر ماریجوانا بکشند، اصرار خواهم کرد که زیادهروی نکنند. بهتر است از تنباکو دوری جویند، و تا آنجایی که نقش پدریام اجازه میدهد هرکاری خواهم کرد تا از آن پرهیز کنند. گفتن ندارد که اگر بدانم درنهایت یکی از دخترانم به متآمفتامین یا کرک کوکایین علاقهمند شود، ممکن است هیچگاه دوباره خوابم نبرد. اما اگر در بزرگسالیشان حداقل برای یکبار روانگردانی مثل LSD یا سیلوسایبین را امتحان نکنند، از خودم خواهم پرسید که آیا یکی از مهمترین تجاربی که یک انسان میتواند داشته باشد را ازدست ندادهاند.» — سم هریس (متولد ۱۹۶۷)
محسنم تگ كرده (sm2)فرض كن زانكو آگاهانه بره سمت مواد (sm2)
باغی آتش گرفته در چشمت
شاه توتی ست پاره ی دهنت ..
دشمنی نیست بین ما .. الا !
پوشش بی دلیل پیرهنت ...
(sm50)
به تو ای آینه از خسته ترین قاب، سلام
گل نیلوفر خوابیده به مرداب، سلام
ای دو چشم تو دوتا شیخ ابوالعشوه ی ترک
مست قیلوله و لم داده به محراب ، سلام
آخرین نسل به جامانده ی ترسابچگان
مغ هندوی از آتش زده سرخاب، سلام
ای همه روی تو، ابروی توازبوی تومست
چشم آهوی تو و خوی تو نایاب، سلام
مژه در مژه که نه پنجه ی پنجاه پلنگ
پرقوی سر مویت دم سنجاب، سلام
لف و نشر دو لبت غرق در ایجاز نمک
قدو بالای تو سرمصدر اطناب، سلام
ای هم آغوشی ما، دیو در آغوش پری
رقص ماهی بچه در قلعه ای از آب، سلام
بهترین حالت ممکن شدن امر محال
سر به گرداب قرار سر نوّاب، سلام
پابه پا شاه و گدا، شاه شما،بنده گدا
مرگ بر جمله رعایا و به ارباب سلام
معتکف در دهنت هر چه که دندان طلبه
به سخنران زبان ، مرجع طلاب، سلام
در گره خوردگی مرز نگاه من وتو
شمع می گفت به آن گوهر شب تاب، سلام
در بیامیز و نیاویز به آن ابروی کج
چشم توماهی و ابروی تو قلاب، سلام
چشم اگر دید تو را سجده ی واجب دارد
پلک می افتد و می گوید در خواب، سلام
برنامه روزانه بهشت:
- ساعت ٣ صبح نماز شب
- ساعت ٤ صبح نماز صبح
- ساعت ٥ صبح دعاى بعد از نماز
- ساعت ٦ صبحانه كنار رود عسل با نان داغ و شير و سرشير و ...
- ساعت ١٠ صبح مداحى حاج كريم در طبقه سوم قصر ايشان
- ساعت ١١:٣٠ نماز ظهر و عصر
- ساعت ١٢ دعاى بعد نماز
- ساعت ١٣، ناهار كباب زعفرونى با مخلفات كامل
- بعد از ناهار تا اذان مغرب و عشا در اختيار خود، (وول خوردن در ميان حوريان)
برنامه روزانه جهنميان:
- ساعت ٧ صبح: كنسرت متاليكا
- ساعت ١٠ صبح: رقص زومبا(sm2)
- ساعت ١٢: كنسرت هايده
- ساعت ١٣ : كنسرت جنيفر لوپز
- ساعت ١٤: كنسرت مدونا
ساعت ١٥: كنسرت ریحانا
ساعت ١٦: كنسرت گوگوش
ساعت ١٧: كنفرانس اديسون در باب تكنولوژى هاى آينده جهنم
ساعت ١٨: همايش انيشتين در باب دستاوردهاى روز فيزيك كوانتوم
ساعت ١٩: كنگره استيو جابز درباره ميكرو كامپيوترها
ساعت ٢٠ مشاعره شكسپير با عبيد زاكانى!
ساعت ۲۲ کلوپ شبانه و دیسکو
زمان خورد و خواب اختيارى
حالا تصمیم بگیرین...
میلاد پریدی سر ضبط (sm2)
(sm172)رویس به چلسی نزدیک شد
رویس میاد رئال (sm70)
(sm120)چه بیتر بیل میاد پیش ما سمت چپ جا خالی داریم گرچه میگن گوتزه هم مد نظره
(sm70)ریدم به این انتقالات خب دیوسا همون اول بیل میومد پیش ما دی ماریا رئال میومند جان من سبک بازیاشونو نیگا الان هر کدوم اشتباهی یه جای دیگه ان
جزئیاتی از بودجه 94 /[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا وکیل چه فکری کردی که میگی دیماریا بیاد رئال بیل بیاد منچستر (sm2)
اگه کسی هم از این رئال جدا شه رونالدوست (sm120)ولی فعلا رویس رو میخریم کسی رو هم نمیفروشیم تیممون اصن بازیکن ذخیره نداره (sm120)
کمک به کشورهای هدف= ده هزار میلیارد تومان
سازمان بسیج = 885 میلیارد تومان
صداوسیما = بیش از هزار میلیارد تومان
بنیاد سعدی به ریاست غلامعلی حدادعادل = 4میلیارد تومان
موسسه امام خمینی به ریاست آیت الله مصباح یزدی = 14 میلیارد و دویست و 95 میلیون تومان
شورای نگهبان= 80 میلیارد تومان
فرهنگستان زبان و ادب فارسی به ریاست غلامعلی حداد عادل = 11میلیارد و هشتصد میلیون تومان
(sm3)(sm3)
ابله فکری نکردم میگم باس اینجور میبود
بنیاد سعدی به ریاست غلامعلی حدادعادل = 4میلیارد تومان
سازمان بسیج = 885 میلیارد تومان(sm54)
پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر = 400 میلیون تومان به دستگاه 30443(sm2)
فرهنگستان زبان و ادب فارسی به ریاست غلامعلی حداد عادل = 11میلیارد و هشتصد میلیون تومان
(sm3)45 هزار کارمند مفت خور صدا و سیما بودجه رو حیف و میل میکنن
حداد عادل کرنر رو میکنه گوشه .کوارتر رو میکنه چارک .کاپیتان رو میکنه سرگروه 20 میلیارد میگیره (sm2)
(sm2)چرا واسه مجمع چاوشیون در نظر نگرفتن
(sm120)
(sm2)+ یه غزلم در وصف اقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
900 میلیارد واسه بسیج مستضعفین (sm2)خداییش هم خیلی مستضعفن دلم براشون سوخت (sm2)