مریضم اهنگی رو که نمیخوام گوش بدم رو جمع کنم ؟(sm120)یا هاردم اضافه کرده ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مریضم اهنگی رو که نمیخوام گوش بدم رو جمع کنم ؟(sm120)یا هاردم اضافه کرده ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm99)
شما تو بحثای عمومی ترش بیا... بحثای خیلی تخصصی به ندرت اتفاق میفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کردن داریم تا گوش کردن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بدون گوش دادن البوم نمیشه چشم بسته البوم رو خرید (sm120)واقعیت من اصن نمیدونستم چارتار و پالت کیه چیه ولی از بس البومشون قوی بود نخریدنش خریت محضه (sm120)ولی البومای این حمید عسگری ....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بارها شده یه آهنگُ تو بارهای اول هیچ حسی بهش نداشتم... یک ماه یا یک سال بعد برگشتم دیدم چه جواهری رو اون موقع از دست دادم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید هم من این طوریم من آلبوم سیروان مانی رهنما صادقی یگانه فرزین شاید یه بار به زور گوش کرده باشمنقل قول:
ولی آلبوم داریوش که اسمش هم نمیدونم(شکنجه گر و ...) بالای 2000 بار گوش کردم یا آلبوم آخر شادمهر یا آلبوم چاووشی یا شکوهی یا همایون و چارتار
کلا قفل کنم با هیچ کلیدی وا نمیشم
(sm120)
من بز نیستم تو هم جیپسی کینگ نیستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه اینکه بگی من 200 گیگ موزیک دارم (sm120) فخر بفروشی (sm120)نقل قول:
این چه ژانریه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]