نقل (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح بخير عزيزكم (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ح.م (sm176)(sm134)(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
سوء پیشینه ارزونیتون آدرس نمیدیم بهتون (sm2)
منم رفتم خدمت ولی بعدش یکم سخت بود درس خوندن ولی هر جور بود خوندم واسه ارشد ! اما دیگه خیالم راحت شد و ارشدو با فراغ بال هر چه تمام به اتمام رسوندم (sm120)
هر چی ؟ (sm2)(sm2)
با آنکه گفته بودی دیشب خدانگهدار (sm19)(sm120)
منم واسه همین میخوام اول برم خدمت... مشکلی نیست با سختیش کنار میام فقط میرم دانشگاه پایان خدمتم دستم باشه بکوبم توی صورت مسئول نظام وظیفه که انقدر اذیت میکنن (sm25)(sm120)
هر چیِ هر چیم که نه حالا باز میگی سو پیشینه ارائه بده (sm2)(sm2)(sm2)
(sm120)
ملکه ی من الان من از کجا نقل بگیرم (sm2) نصفشو باد برده (sm2)
سلام ممنون تو خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرچ كردم نياورد نوشت يافت نشد (sm77)(sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
والا منم درد گرفته نمي گه كه (sm81)