اینترنت به این گرونی و بی کیفیتی فقط تو ایران پیدا میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اینترنت به این گرونی و بی کیفیتی فقط تو ایران پیدا میشه
جمع کنید از ایران بریم به سمت تورنتو کانادا یا استکهلم سوئد یا اگر شدن وین اتریش یا ملبرن استرالیا لسانجلس امریکا هم خوبه بریم صفا البته به صفر ریال پس انداز اینجا جای ما نیست و در اینجا به ما بسی سخت میگذرد ولی خدا را سپاس که میگذرد (sm50)
100 گیگ را من میخرم 98 هزارتومن تو چجوری این هزینه را میدی صابر جان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقّتی و مجبوری با ایران سل . . . (sm74)
اااااااای داد از دست این سرنوشت ما که بد باختیم (sm50)
مودمت اگه همراه اول رو ساپورت مى کرد خوب بود بسته هاى مناسب ترى داره و کيفيتش الان از ايرانسل بالا تره....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندى پيش 5 گيگ گرفتم15 تومن
هاى وب سراسرى از9 ديشب تلگرام و اينستاگرام قطع بود تا 6 بعدازظهر امروز!!! الانم سرعتش بشدت شيرى شده و احتمالا دارن مى رينن تو زيرساخت ها براى سرويس ب قول خودشون نامحدود!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر . . .
پس که هیچ . . . (sm172)
ایران سل دیوث هم یه طرح داره ماهانه 5 گیگ 17 تومن . . . (sm50)
. . . (sm27)
1944.10.11 Laura
فیلم هایی که تویِ زمستون اِکران شدن . . . (sm50)
پیش خودم فکر می کنم مَردُمِ اون موقع ، وقتی می رفتن تویِ سالن چه حال و هوایی داشتن . . . (sm50)
یا وقتی آخرِ سانس میومدن بیرون . . . خیابون های سردِ امریکا یا اروپا یا هر جایِ دیگه . . . چه حالی . . . (sm50)