نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسخله ..
بعید نی ازش ..
شبی که آلبوم لو رفت پست گذاشت خیلی خونسرد که به فوکم لو رفت ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسخله ..
بعید نی ازش ..
شبی که آلبوم لو رفت پست گذاشت خیلی خونسرد که به فوکم لو رفت ..
همه ی اینا به کنار ..
(sm2) قیافه بهادر بعد از پست من تو فیس ..
من به عنوان مسئول ارتباطات پایگاه باید در جریانه همه چیز باشم و بدونه اطلاع من نباید چیزی بزنی اشترم(sm2)
آدم به چیزهای که بر نمیخوره(sm120)
ایسوس سامسونگ با ال جی ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر منو میخوای ایسوس بگیر
asus vs2070d
نشد سامسونگ بیگیر
samsung 20c325
.........
تو رفتی و بهار من خزان شد
به دوشم زندگی بار گران شد ...(sm81)
آلبوم دمی دیجیتال بوکلت داشت؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و اگر بیشتر تونستی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی خونده سالار عقیلی (sm50)
چرته اینا فقط سامسونگ بگیر یا asus ipsنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرند نگو سامسونگ این رنج قیمت مانیتور معمولی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ipsهم گرونه ایسوس
پنلای همه ساخت سامسونگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کس نگو
تف نده
(sm2)اشترم میخوای یه مصاحبه اختصاصی با موزن ترتیب بدیم
(sm2)سینجولو میفرستیم برای انجام مصاحبهنقل قول:
به دستی جام و دستی شیشه دیروم (sm181)
رفیقم کجایی
نقل قول:
حرفاشو تایید میکنی الان؟؟
ایت الله کنی یه خاطره از خخمینی گفته بود:
وقتی که مصر بودم دیدم که غاقا داره سخنرانی میکنه(اون موقع ریس جمهوربوده)
چون دیدم خوب صبحت میکنه.مناسب بعد از من هست!
..
اقا هم میاد تی وی شعار از عدالت و ازادی و غیره میده..جز اینکه باشعارشون به ما حمله میکنن(بهرام میگه ها)
همهشون از یه گ...
امید الکی پیدا نکنید
چایم سرد شد(sm27)
(sm50)
اگه پولامو بدن واست عروسی میگیرم ... (sm50)
با تشکر از امیر و عباس ! (sm50)
عزیز کاور اصلی رو می رسونی ؟ فدات (sm176)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پاییز زردُ
زمستون سردُ
یه زندون تنگ
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناکامی از تولد همزاد بخت من بود........
.................................................
..................
...........................................
.........................
...............
این سرنوشت من بود.......(sm50)
کمال کامیابی نیا هم پست گذاشته بود بعد پاک کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اکنون ز عشقم گریزانی
غمم را ز چشمم نمیخانی
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
هر تاپیکی باز میکنی این خطر دیوث به گند کشیده (sm120)
یه روز 3 پسر بچه میرن پیش ملا نصرالدین میگن ما 10 تا گردو داریم میشه اینا رو به عدالت بین ما تقسیم کنید
ملا میگه با عدالت آسمونی یا عدالت زمینی؟
بچه ها میگن خوب عدالت آسمونی بهتره با عدالت آسمونی تقسیم کن
ملا 8 تا گردو میده به اولی 2 تا میده به دومی و دو تا پس گردنی محکم هم میزنه به سومی
بچه ها شاکی میشن میگن این چه عدالتیه ملا؟
ملا میگه خدا هم نعمتهاشو بین بنده هاش همین جوری تقسیم کرده!!!!
(sm95)
اقا یه سوال؟(sm120)
زیاد وارد جزئیات نمیشم
این همسایمون رفته یه مانیتور گرفته که hdmi نمیخوره
میخام بیبینم اگه از این تبدیلا بگیریم بزنیم فرقی که احساس بشه تو تصویر ایجاد میشه یا نه؟
بعد قیمت این تبدبلا چنده؟
خوب و بد داره؟
تبدیلا فقط امکان استفاده از اون پورت رو بوجود میارننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انچنان قیمتی نداره خوب وبد همه جا هس
یعنی تو کیفیت تصویر فرقی ایجاد نمیکنه؟
نه ...
بدبخت الان بهش بگم سکته میکنه
- (sm25)
فقط برا بازی رفته اینو گرفته
پورت dvi داره ؟
اره
همون کارشو را میندازه از لحاظ خروجی مشکلی پیش نمیاد
نمیدونم والا بزار برم بهش بگم؟
به نظرت این مدل بهترهنقل قول:
یا این مدلای سامسونگ هم رنج قیمت این