تو بز هستی ولی وحید جیپسی کینگ نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بز هستی ولی وحید جیپسی کینگ نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گفتم هیچ اشکالی نداره آلبومو گوش کنی بعد بخری... بعضی آلبومها رو میشه از روی سابقه خواننده، عوامل تولید آلبوم یا حتی سبک آلبوم بدون شنیدن هم خرید... در کل موسیقی سلیقه س... ممکنه همه عالم و آدم از یه آهنگ تعریف کنن تو خوشت نیاد و بالعکس (sm120)نقل قول:
وحشینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیروان که خیلی خوبه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش من هيچ وقت نتونستم بي طرف باشم...نقل قول:
كلا هميشه يه دليل شايد نه چندان منطقي هم هست واسه تمايل به سمت يكيشون
همين باعث شده هيچ وقت اون لذتي رو كه ازش تعريف ميكنن و ميگن فقط از ديدن فوتبال لذت ميبريم حس نكنم (sm25)
خودمم خيلي راضي نيستم ولي دست خودم نيست بيطرفي واسم معنا نداشته هيچوقت
حسين دقيقا به همون دليلي كه تو دوست داري فرانسه ببره و دليل خيلي موجهي هم نيست من واسه برد اروكوئه هم همچين حسي دارم
(sm27)
با خودش حال میکنم تو این رالی ایرانی دیدمش خوشم اومد ازش ولی جز یه آهنگ خیلی معروفش حال نمیکنم باهاش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من البوم فرزاد فرزین رو دو -سه بار به زور گوش دادم ولی البومای داریوش معین و ابی و هایده و مهستی و چاوشی و چند تا البومای گوگوش و یکی دو تا البوم شهره و سیاوش قمیشی و کارای قدیمی خواجه امیری و چند تا خواننده دیگه رو نمیشه تعداد گوش کردنشون رو حساب کرد (sm120)نقل قول:
بد برداشت کردی!... منظورم این بود که یه گوش کردن داریم که آهنگ داره میخونه...ذهنت یه طرف دیگه س... یه گوش کردن هم داریم کل ذهنت درگیر جزئیات آهنگ میشه...نقل قول:
اصلا ربطی به من یا تو نداره
حالا من يه جيزي گفتم چه به خودش ميگيره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]