صحنه ـش +12 بود نمیتونم اینجا بگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صحنه ـش +12 بود نمیتونم اینجا بگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا اين شاديا رو ازمون نگيره(sm59)
خب تو منُ ببر سر کار من 6 بیدار میشم میام دنبالت باهم بریم شرکت سبونه هم میگیرم واست تازه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگن : پُشت آدم باد میخوره یه همچین چیزایی (sm120) دقیقاً همینه منم زیاد پُشتم باد خورده بود (sm2) ولی درو بستم و پُشتمو ایزوگام کردم نشستم خوندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظام وظیفه(sm3)
دیگه خیلی خطرناک شدین (sm2) میلاد و حسین و هادی اگه نقل میگیرن باید دو تا سوء پیشینه ارائه بدن (sm2)
پس به حسابی الان دم غروبِ واسه تو (sm2)نقل قول:
(sm120)
آره مرسینقل قول:
نقل قول:
كوچكترين عضو اينجا منم كه 17 سالمه ديگه (sm59)
کم پیدایی! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفر چی شد؟! (sm120)
بد سرچیدی! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها (sm120)نقل قول:
خودم میام میبرمت (sm185)با یک نگاه میدزدمت (sm2)نقل قول:
بابا میبرمت نگران نباش برو خدمت (sm2)
انقدی که من پیاز داغشُ زیاد کردمم بد نیست (sm2)نقل قول:
(sm30)(sm19)نقل قول:
كوفت (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
من که میدونم نرفتی عکس بدی پرونده ـت کامل بشه پاشو تنبلی نکن برو... مگه اینکه بازم پسرت رفته باشه کادو تولد بگیره (sm120)
(sm134)نقل قول:
(sm54)