مرسی از اینکه 50 درصد حرفمو قبول داری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی از اینکه 50 درصد حرفمو قبول داری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی کن درگیر آهنگاش شی حتما خوشت میاد ازش (sm59)(sm120)نقل قول:
خیلی بازیا بی طرف نیستم ولی در کل آدم یه کششی پیدا میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا من اصلا بازیکنای روسیه رُ نمیشناسم ولی به خاطر کاپلو دوس دارم ببره
یه جایی بازیکن باشگاهیت هست
یه جا یکیشون خیلی خوب بازی میکنه
یه جا یکی 1000 سال مستعمره اون یکی بوده دوس داری ببری
ولی خیلی کم پیش میاد که حس هم نداشتم و دیدم(sm120)
من ترجیح میدم بقیه بحثو بذاریم برای همون تاپیکی که وحید گفت... الان اگه بخوام بحثو ادامه بدم تا صبح جا داره... الان دیگه باید برم بخوابم تا سحری خواب نمونم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی میخوابی کی بیدار میشی ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا تو اونوریا جز داریوش و شادمهر گوش نمیکنم...شاید یه آهنگایی مثل نوازش ابی هم هم دوس داشته باشم ولی خیلی همه کاراشونُ دنبال نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با صدای زن هم کلا حال نمیکنم(sm120)
منم برداشت بدی نکردم فهمیدم چی میگی (sm120)خودم به نظرم اگه بخوای بفهمی البوم خوبه یا نه حداقل 7-8-10 بار با دقت باید گوش بدی (sm120) من معمولا اهنگ رو موقع خواب با هندزفری که گوش میدم میفهمم در مورد خواننده درست حرف زدم یا غلط (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن من قبول دارم تو موسیقی پشم شما دو تا وحید هم شاید نشم (sm120)
من ترجیح میدم بمونی و تکلیف بحثُ روشن کنی(sm120)نقل قول:
هر موقع خوابم بیاد میخوابم... هر موقع دیگه خوابم نیاد بیدار میشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعلام نامزدهاي دستکش طلايي جامجهاني
لحظاتي پيش کميته برگزاري مسابقات جام جهاني 2014 اسامي 3 نامزد نهايي کسب دستکش طلايي با همان برترين دروازه بان جام جهاني 2014 برزيل را اعلام کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر همين اساس نامزد هاي بهترين دروازه بان جام جهاني 2014 برزيل به شرح زير است:
سرجيو رومرو (آرژانتين) (sm55)
مانوئل نوير (آلمان)
کيلور ناواس (کاستاريکا)
گلر مکزیک چی ؟! (sm55)