سال نوی شما هم مبارک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
سال نوی شما هم مبارک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بورلی هیلز پست میدی؟(sm120)
بلی (sm120)نقل قول:
نقل قول:
دمت گرم باووو ، من به هر کی میگم بیا کمک یا میگن کار دارم نمیتونم یا میگن باشه ولی نمیان ؛ حالا بعدا میبینیشون میگن از بیکاری مردیم باووو کار پیدا نیست (sm70)
این سنگر بی تو صفا نداره (sm127)
من که فقط ماچ میخوام(sm51)نقل قول:
یه صندوق درست کردم روش نوشتم"عیدی دادن 70 نوع بلا رو دفع میکنه" هر کدوم از مهمونامون که میخوان برن سریع میبرم میزارم جلو جاکفشی
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) همچنین (sm10)نقل قول:
سلام به دوستان چه خبرا ؟(sm120)
من خیلی وقته از میادین دور بودم (sm120)اگه تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید (sm10)(sm120)
+18
نیم ساعت پیش ﯾﻪ ﻓﯿﻠﻢ ﺳﻮﭘﺮ ﺩﯾﺪﻡ . . . . .
ﺍﻧﻘﺪ ﺩﯾﻮﺛﺎ 4,5 ﻧﻔﺮﯼ ﺑﺎ ﮐﻒ ﺩﺳﺖ ﺯﺩﻥ ﺩﺭﻩ ﮐیﻮﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﺎﺩﺭ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﺧﺮﺵ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩ . . . . . ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺧﺮﺍﺵ ج.ق و ول کرده بودم ﺩﺍﺩ ﻣﯽ ﺯﺩﻡ ﻧﺰﻧﯿﺪ ﮐ.ﺴﮑﺸﺎ ﻧﺰﻧﯿﺪ ﺑﯽ ﻧﺎﻣﻮﺳﺎ