...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا خود صبح با خودم
همه ش کلنجار میرم
تا بلکه خوابم نبره
نیای به خواب دیدنم
...
نمایش نسخه قابل چاپ
...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا خود صبح با خودم
همه ش کلنجار میرم
تا بلکه خوابم نبره
نیای به خواب دیدنم
...
کاور آلبوم میگه خیلی خوبه (sm50)
اسم شعرش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد دیروز کلی فحش بهم داد (sm70)گفت داشتم میرفتم کافی نت البوم رو دانلود کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کم هماهنگ باش (sm120)
نا گفته نمونه کوشان خشتک می درد در یوسف (sm50)
اینقد بدم میاز از این جوابات مرتیکه رشتی همش یه چیزی تو آستینش داره واسه کیون گشادیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm69)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر میخوام پست بزنم باز نگی با اعتبار من بازی نکن (sm2)
(sm59)حرص نخور عزیزمنقل قول:
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علم غیب که نداشتم , قبلش باید باهام هماهنگ میکردی(sm120)