1 . تصویر
2. صدام بزن
3 .اعتراف
4.سرنوشت
5.نقطه ضعف
6.تو بی من
7.یه قفس
8.قلب من
9. فرصت
نمایش نسخه قابل چاپ
1 . تصویر
2. صدام بزن
3 .اعتراف
4.سرنوشت
5.نقطه ضعف
6.تو بی من
7.یه قفس
8.قلب من
9. فرصت
آره ای کاش میزاشت عالی بود خواسته تمام شعراش آرش محرابی باشه اینو نزاشته چه وضعیه آخه . این ترک فرصت نمیدونم چرا تنظیمش یجوریه به دل نمیشینه همه خوبن به جز فرصت دوست نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رنگ سبز پر رنگ خیلی عالی
رنگ سبز کم رنگ عالی
رنگ زرد خوب
رنگ قرمز کم رنگ متوسط
رنگ قرمز بعدی چرت باعثش زن فرشباف
تصویرو تو ماشین گوش کن بعدا نظر بده (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
عجب کارشناسی کردی (sm2)
محمد حسین البوم دادی به امیرنقل قول:
حال کردی داداچ(sm51)نقل قول:
آره تصویر عالیه اون اوله اونجاش خوبه میگه روبروی آینه ی من هزار تیکه است (sm81)نقل قول:
نه ندادم باهاش صحبت میکنم چقدر عجله داری حسین (sm59)نقل قول: