(sm70)دهنت یه لحظه فک کردم قهر کردی رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)دهنت یه لحظه فک کردم قهر کردی رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و قهر عمرا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)ای جانمنقل قول:
(sm70) برام گردنبند میخری
داغ دل منو تازه نکن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این پولا زیاد خرج کردم تو این 10 سال
الان مثل خر پشیمونم (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
دمت گرم مدير به تو ميگنا (sm19)
(sm70)هر چی گرگدختره افتاده توی تور تونقل قول:
نه اتفاقا دختر خوبی بود(sm70)نقل قول:
واسه همین واسش خریدم . 40 تومن سال 82 ، 120 تومن الانه
کسی حاضر میشه الان همچین پولی رو خرج کنه ؟(sm120)
نقل قول:
اونم يه روزي بوده براي خودش تو اون لحظه شاد بودي پس به شادي ازش ياد كن
به شادی ازش یاد میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که از این پول ها زیاد خرج کردم و الان پشیمونم واسه اینکه اگه جمع کرده بودم الان حالش رو میبردم(sm25)
نقل قول:
اون موقع هم حالشو بردي ديگه (sm120)