بچه ها داریو ناهاریس چی شد من که یادم نمیاد مرده باشه
امکانش نیس بیاد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها داریو ناهاریس چی شد من که یادم نمیاد مرده باشه
امکانش نیس بیاد؟
منم منتظرشم ولی بعیده بیاد چونکه اگه میخواست بیاد همون قسمت 4 میومد شاید هم بیادا معلوم نیست..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یادتون باشه قیافه داریو ناهاریس عوض شد یعنی کلا بازیگرش عوض شد به سیزن های قبلی توجه کنید میفهمید یا باهاش قطع همکاری کردن یا متاسفانه فوت شده که مجبور شدن یه بازیگر شبیهش بیارن منم فکر میکنم اگه قرار بود به ارتش دنریس اضافه میشد باید همون قسمت ۴ اضافه میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موقعی که سریال میدیدم اینجاش که بازیگر عوض شد اعصابم یه کم خورد شد که چرا عوضش کردن ولی بعدش عادت کردم بهش..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینطور اوایلش اعصابم خورد شد فکر کردم شخصیت جدیده یدفعه پریده تو فیلم تا اینکه فهمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نکتهی جالبتر این است که اصلاً آن قهوه برای استارباکس نبوده!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) این قسمت میشه نیمه نهایی
و بعدی فینال
چه زود تموم میشه تحملش سخته(sm50)
سخت نگیر مطمئن باش چند وقت بعدش میری سراغ سریال بعدی..نقل قول:
چقدر انتظار کشیدیم برای سیزن البته من از فصل ۳ به بعد انتظار کشیدمنقل قول:
یه انتظار شیرین