ولی اگه فرج رو بیاری میکنیما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بعدا میخونم
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی اگه فرج رو بیاری میکنیما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بعدا میخونم
تو با این درس نخوندنت، نمیتونی از عشق، منتفر باشی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: منظور صریح تر شاعر همان گشادیست (sm70)
تو دعات گیراسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دعا کن بلکه زودتر بپوکیم(sm70)
شبت آروم رفیق ؛ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم برم که بیخوابم (sm50)؛ شب همه دوستان آروم و دلنشین (sm10)
مثلا شیخ اینجا تویینقل قول:
من اگه دعام گیرا بود تو یه سال سه بار عمل نمیکردم
شب بخیر خوب بخوابی (sm10)(sm127)نقل قول:
جدی جدی منم رفتم (sm59)
خواب اره ببینید جیگرتون حال بیاد (sm70)
بای(sm10)
نوید همه رفتن حالا اگه وقته چیه ؟
وقت اینکه توام بکپی این همه مرفین بهت تزریق کردن هنوز بیداری (sm138) یه رمز بهت دادنا هم خار خودتُ صلوات دادی هم نتُ هم مرفین تزریقی رونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخواب دیگه (sm56)
چشام داره درمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نمیتونم
سرعت دانلود 200
ویندوز و آنتی ویروس آپدیت کردم
تا الان 2 تا فیلم گرفتم
نمیتونم بگذرم ازش