(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
دیوث زر نزن من کی گفتم یزدانی بگیر کته کله فقط مرگ من آواتارتو هیچ وقت پاک نکن (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم از خنده (sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه به تو باشه گفتی فاتح نورایی برام بگیر دیوس ..
من گفتم یکی یزدانی یکی موزن برات آپ میکنم ..
حالا چون 10 تومن داده بودی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...];
دیگه زر نزن میخوام برم تاج و تخت ندیدم هنو ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم من یزدانی گوش نمیدم حالا هی باز بگو بعدشم من 15 تومن دادم (sm70)نقل قول:
برو سیدی برای اولین بار خواجه امیری به اضافه کامران تفتی رو بگیر به اضافه چاوشی که دیگه حسابت صاف بشه (sm120)
که میدونم ازونجایی که دیوثی بیش نیستی نمیری بگیری برام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، درباره سرنوشت تماسهای تصویری اینگونه اعلام کرد که دوره تماسهای تصویری بهسر آمده است...نامحرم رو میشه دید حرامه.(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا انتظار نداشتیم تا این حد مسائل ریز اما کاربردی مربوط به مجلس رو به نمایندگان جدید یاد بدن!(sm2)
و ملت امید وار.که مثلن جدید بیان.بهترن.مث حسن(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
شاهکار قرن 21 (sm2)(sm2)
از چتر دلخوری منو ببر به جاش ... (sm59)
هلاک شدی از بس رفته بودی دنبال آلبوم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دوجا رفتم که همیشه آلبوم هارو میارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفتشون هم نداشتن
میشه لای موهای تو گم شد
پس که موهات پیج و خم داره ... (sm59)
ادامه مذخرفات قبلی تو این آلبوم خونده ولی من دوسش دارم هر چی بخونه حال میکنم باهاش
تراک اولش خوبه (sm111)
تراک دان مکنم همش خوب باشه میگم سینجول دیوث ایمیج سیدی رو بفرسته (sm59)
جواب پخو همینجا بده.(sm10)نقل قول:
البته همینجور تفریحی میگما دلیل خاصی نداره.(sm120)
اینو ندیدم برو از همون جا ج دادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوریاس آلبومش ؟؟؟ بگیریم ؟؟؟ (sm120)
سینجول قیافش مثل زن های ناصر الدین شاه شده (sm2)
بعد از ظهر اگه اومده بود میگیرم فلک میزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگسازی و تنظیم هاش حرف نداره - شعراش هم من دوست دارم (sm111)
کچل باید یاد بگیره
نقل قول:
بگو بفرسته دیگه ! (sm51)
سینجول میفرسته برام عجله نکن نری بگیریانقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میفرسته حالا یا امشب یا فرداشب (sm120)
صابر کامران تفتی (sm50)
(sm74)
نقل قول:
خب چونی ! تا وقتی سی دی نرسیده کرمان می خوام گوش بدم !
وقتی سی دی برسه کرمان خودم اولین نفر 04 تا نسخه می خرم سلامتی 04 تن !!!
خدایا اینا دیگه کی ان ! (sm2) چه عتیقه ای هستی تواما .... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ای شیر توی این مراکز پخش شیری که گند زدن به پخش آلبوم توی این مملکت !
تو سی دی گیرت نیومد !؟
لا مذهب آلبوم تمیزی داده !
گریم ... (sm88)
پروردگار موسیقی بهروز پایگان (sm81)
(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آیتونزه دیگه ..
تا خودمو جای اونکه میخوام بزارم
هر رو به آینه تست گریم دارم
هر روز توی نقش یه آدم جدیدم
یه عمر آزگاره تغییر چهره میدم ... (sm118)
سینجول الان داری Wav میزنی ؟
نه باو گیر یه آدم کسخلی افتادیم به امیر گفتم این تا سفارش بده تمام شده سیدی تو تهراننقل قول:
شایدم الان تمام شده باشه ! 50 هزار تا نسخه بیشتر چاپ نشده شاید به خاطر اون باشه
تا آلبوم محسن بیاد این میلاد مارو مینمویه(sm50)
نقل قول:
تازه کجاش رو دیدی ! (sm120)
آلبوم سلول شخصی رو 05 تا نسخه خریدم سلامتی . . . !!! (sm2)
حالا هم تا نسخه ی flac یا wav آلبوم رضا گیرم نیاید میرم " ستار و حسن شماعی زاده " گوش می کنم . . . (sm50)
اگه وجودش رو داری تو هم عکست رو بذار(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که توریست هارو به خودت جذب میکنی
به تاریخ کدوم شهر اتفاق افتادی ... (sm81)
کریستی رو تو زوم میکنن دوربین های کمپانی برزرس (sm50)