مهندسی شبکه(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
مهندسی شبکه(sm132)
میخوان تکمیلی ببرنمون یه بخش تولیدی رفیقم از فک و فامیل نسخه گرفته قرص بلند کنه (sm2)
والا فعلا اینا تو بورس هستن تو اینده هم اینا تو بورس هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای تی -نرم افزار -سخت افزار - مهندسی شبکه(sm50)
ای تی رو واقعا دوس میدارم نرم افزار و سخت افزارم همینطور ... شبکه هم رو بورسه اما خوشم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به رشته ی ما میگن مهندسی معماری ولی خب البته فقط میگن ، وگرنه معماری زیر شاخه مهندسی نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم شبکه ؟ اینور آب یا اونوری ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی الان کنترل دست شماست ؟؟؟
لینک پولیشو بخوای هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی جلب نمیدونستم اینو (sm120)
البته فکر کنم مهندسی مالی یکی از گرایشای ارشد مهندسی صنایع باشه (sm174)
ولی گفتم که رشته خوبیه! امروز بازار کارشم خیلی بهتر از خیلی مهندسیاست
خوش به حالتون ما که عملا هیچی! با باید بیگاری بدیم به خاطر یه حقوق ناچیز که من ادمش نیستم یا باید پول کلان داشته باشیم واسه کار که باز ما نداریم (sm50)
شاه رشته ها هستن باوووو(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه من که عاشقشم الان دیگه همه مردم با اینا سر و کار دارن(sm50)