ره میخانه و مسجد کدام است
که هر دو بر مسکین حرام است ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
ره میخانه و مسجد کدام است
که هر دو بر مسکین حرام است ... (sm81)
بده اشترم مستقیم بزنش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگه ! بی زحمت لینک مستقیم باشه سرور باران ! (sm2) اصن بزارین اول صفحه بنویسین اختصاصی موزیک باران (sm2)
ولی خودمونیم این حقش نیست (sm25)
مگه بانو الکسیس چی کم داره که کریستی مک نگاه می کنید (sm2)
اخوي امير بي زحمت بزن اين بي دينانه كافر را كتلت كن از بيخ و بننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرت با امام سيد علي(sm120)
اولا اختصاصي خودمه خودم ضبط كردم خودمم انكود ميكنم خودمم هم ريليز و اپلود ميكنم(sm30)
دوما اين كسب درامد از طريق اين اپلودبوي چجورياست اشترم بيا توضيح بده
با آهنگ چاوشی تو یه روز پخش کن ببینم کدومشون طرافدارش بیشتره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بايد ببينم ميشه يه پايگاه رسمي براي ٢ نفر باشه يا نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی آهنگ چاوشی تا حدودی لو رفته ! من دیشب چند ثانیه شو شنیدم
از كجا
یه بنده خدایی ! می گفت یه بنده خدای دیگه واسش فرستاده ولی چون بهادر تهدید کرده و پیگیر بودن کسی جرعت نکرده کاملشو بزارهنقل قول:
الان با گوشيم حال سرچ ندارم بي شوخي يه برنامه پيدا كنيد انكود بكنه با 265
فيلماي ٢ ساعته رو ميكنه ٤٠٠ مگ پس اينم بايد بكنه ٣٠--٤٠ تا
برنامه خوبي باشه بازم براتون ميذارم ولي پوله اپلودشو بايد بديد������
سیکتیر باو حتما پولشو میدیم (sm2)
اینجا آموزش کاملشو گذاشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سيكتير؟
حالا وقتي رو كريستي مك پسوورد گذاشتم بهت ميگم(sm30)
(sm59)بله تهدید کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس شما هم در جریان هستید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس (sm2)نقل قول:
MeGui
HandBrake
StaxRip
HyBrid
با اینا میشه کانورت کرد
اين دنگ و فنگش الكي زياده اين سينجول يه برنامه داشت كانورتور گزينه ٢٦٥ هم داشت توش
سریال شهرزاد قسمت 3-2 لینک دارین؟
دیوث 4 تا نرم افزار معرفی کردم یکیشو دان کن دیگهنقل قول:
الي تو بيا بگو يه ٢-٣ تا اسم
خطر ! اینو بگیر حجمشم کمه ! 40 مگ بیشتر نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Majiid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
aiseesoft total video converterنقل قول:
الی لوک شاو 2 ماه دیگه بازی میکنه (sm59)
رکورد شکنیهای ادل ادامه دارد ؛ پر فروشترین تک آهنگ در هفته اول و پر بیینده ترین موزیک ویدئو تاریخ
پیش بینی فروش بیش از 2 میلیون نسخه از آلبوم جدید ادل در هفته اول
عجب (sm50)
(sm120)
(sm2)سازمان هنری اوج عجب انیمیشنی واسه اربعین درس کرده لامصب
(sm120)دوربین لومیا 950 xl
(sm2)
بچه ها یه سوال اگه به یه دختر پیشنهاد ازدواج بدی و در جوابش آهنگ همخواب چاوشی رو بفرسته دقیقا یعنی چی ؟
یعنی برو با یکی دیگه بخوابنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیرم ! یعنی بیا با من بخواب نه با کس دیگه ای
رسول من برم بیرون میام تو این سینجولو تگ کن ازش اسمه برنامه رو بپرس دیوث بازی درنیار اون برنامه رو میخوام(sm2)
اون یوزر شخمی رو چجوری من تگ کنم (sm81)
اکبر بیا توضیح بده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]