اینا دلیل نمیشه که (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا دلیل نمیشه که (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب به بازیکنای هلند فضا نمیدادن که موقیعت خلق کنن(sm120) همه راه ها رو بسته بودن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با مسی همه چیز امکان پذیره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا جدا سنش چقدره؟؟؟
فکر کنم زیر 21 باید باشه این نامزدا
طرف جلو ملت کشیده پایین بگذریم از ملت کور بیشعور که از فرط ذوق سر به آسمان میسایند ولی دوس دارم بدونم این حرکت بیشتر اذهان رُ به سمت *** و خایه طرف برد یا بند فلان زندان اوین؟(sm59)نقل قول:
واران 20 نی مگه؟این 22(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
23 سالشه جیمزنقل قول:
همون داستان بت و تقدس سازی و......طرف خودشم ته دلش خبر داره چی به چیه ولی فکر میکنه شعورش نمیکشه و هرچی جناب بکنن درسته و ایشون خیلی حالیشون به زور میخواد بقبولونه که نه این حرکت خیلی پشتش حرف بوده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم از این توجیهای بدتر از گناه بهم میخوره بعضی اوقات (sm59)
همون دیگه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبیش اینه که جلو آرژانتین تیماتا حالا تخم نکردن دفاعُ ول کنن برا حمله(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوئیس باخت شقیری:بلژیک آرژانتین را له خواهد کرد
بلژیک باخت فرتونگن:این آرژانتین از پس هلند بر نمی آید
هلند باخت روبن:من در آلمان دوستان زیادی دارم.آنها به آرژانتین رحم نخواهند کرد
(sm120)