... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر آنقدر که دویدم به گرد او نرسیدم ... (sm50)
چه حسی داشته موقع خوندن جنگ زده (sm50)
ز قهر تیغ کشیدی به سوی من بدویدی
ز من تو سر ببریدی ، من از تو دل نبریدم ... (sm50)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها ناموسا کی برنامه هک تلگرام داره بم بده
دیدی که راضی نیستی از سرنوشتت (sm50)(sm50)
(sm70)مگه پشمکِ حاجی عبدالاست که با یه برنامه هک بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون طرف خیلی باید داغون باشه که بشه با یه برنامه ساده هکس کرد جون باید گوشیش دست تو باشه تااون برنامه رو رو گوشی اونم نصب کنی .. ریدمان ترین نوعِ هک (sm2)
یک افسر پلیس فرانسه در اقدامی اعتراضی از دست دادن با رییس جمهور و نخستوزیر فرانسه خودداری کرد.
او این اعتراض را در مراسم یادبود همکارش "ژان باتیست سالوان" که صبح جمعه (۱۷ ژوئن-۲۸ خرداد) در کاخ ورسای برگزار شد، نشان داد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر پیام میده میگه هک تلگرام میخوای تا شمارشو بدم بت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]