دیوار بی در (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوار بی در (sm50)
خطر دیوث بردار فیلمو آپ کن (sm9)
گلنار به دست نشستی منتظر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻧﻤﯽ ﺩﻭﻧﻢ ﭼﻪ ﺣﮑﻤﺘﯿﻪ ﮐﻪ...
.
.
.
.
.
.
ﻫﻢ ﺑﯿﮑﺎﺭﻡ، ﻫﻢ ﻭﻗﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺮﺳﻢ...!
تازه خسته ام میشم...
(sm9)
دلتنگ (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو چند ماه پیش دیدم (sm70)
من اینجور فیلمها همون روز اول میبینم از دنیا عقبی(sm2)
چه غلطی کردی بن شدی دیوث(sm120)
كثافت يوزرشو(sm2)
(sm2)
دیگه بیا آدم باشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من نه بحثي ميكنم نه عكسي ميذارم هيچي
فقط يه لينك ميذارم اونم حاوي نقشه هاي اتوكده.همين
85%
الان یه بحثی ره میندازم حال کنید (sm2)
اشترم تو مرجع تقلید مورد علاقت کیه ؟؟؟؟ (sm172)
خطر لینکو پخ کن ! اینجا بزاری پاک میکنه اشترم (sm2)
مرجع تقليدش هركسي هست عضو حزب باده(sm30)
ديوث درصده انكود بود
دو روزه منو علاف کردی دیوص ! یه خط درس نخودندم به خاطر تویه لاشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتيكه خب به منچه ميرفتي دانلود ميكردي ميزدي (sm120)
اصن من رفتم ! میرم فیلم ترمیناتور رو ببینم ندیدمش دانلود کردم خیلی وقته (sm27)نقل قول:
زرشك فقط ١٠٠ مگ كمتر شد.٤٠٠ شد ٣٠٠
حالا تو تنظيماتش يه گزينه داشت كه حجم مورد نظر رو انتخاب ميكني براي هدف
گذاشتمش رو ١٠٠ مگ ببينيم كيفيتش چجوري ميشه(sm30)
امیر اینها رو چرا از بن در اوردی این دیوثها باید یک هفته بن میشدن(sm2)
باز من نبودم شما الدنگها چه گندی بالا اوردین بالا سر شما یه بزرگتر همیشه باید باشه یه روز نبودم بن شدین(sm2)
نخلای بی سر (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39) (sm203)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگما
وسطه اپلود قطع بشه اونا كه شده هوتوتو؟ تو اپلودبوي
البته يه برنامه اپلود هم داره نميدونم اون اين قابليت رو داره يا نه
چجوري ميخواد بفهمه چي اپلود ميكنم
اسمش كه درسته خوده فايل هم پسوورد داره(sm2)
حالا برنامه به چه دردي ميخوره
(sm50)
هر روز از آینده میترسم (sm172)
بچه های مردم رتبه های برتر کنکور شدن چار روز دیگه میرن اتاق عمل اونوقت من ... (sm9)
آقا دیگه دلم نیومد کیفیتشو بیشتر بترکونم.جهنم و ضرر(sm2)(sm2)
64 مگ شد.ولی من میدونم این سینجول دیوث از یه برنامه دیگه استفاده میکرد که اون فکر کنم قویتر و بهتر بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خیابون ما (sm19)
(sm51)
یعنی من میخوام اپلودم به هدر بره یَک یَکتونو.......(sm2)(sm2)
(sm98)
دیوثه منتظر......(sm2)
فقط اینو بگم که خوده فایل 3 پسوورد داره+پسوورد خوده اپلودبوی(sm2)
من کار دارم امشب دانلود نمی کنم ! (sm74)
نکن(sm2)
سرور انگلیش رو انتخاب کردم سرعت اپلودش افتضاحه
کسخل سرور ir رو بزن بالاترین سرعت رو داره
(sm50)
سیبیل قشنگ با چی 265 میزدینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]