(sm70) اگه گرفتی هم خوب کاری کردی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) اگه گرفتی هم خوب کاری کردی ..
شاید باورت نشه اما الان دوست دارم اینجا دکتر بیکار !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابل نداره (sm120)
لاشی با زید مردم چیکار داری(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شام بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
John Wick 2014 خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MamarMikingKomong 2015 3D Bluray 1080نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دفتر خاصی کار نمیکنم ، ولی بیکار بیکار هم نیستم ، به صورت سیار هستم ، یه مدت توی دفتر مدیر گروهمون توی قائمشهر بودم ، بعد استاد یارش هم شدم مصلن .... بعد با حفظ سمت توی دفتر پسر عموم هم هستم .... خلاصه اینکه هر کسی باهام کار داشته باشه بهم زنگ میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون برنامه ی دانشگاه طوریه که نمیشه به صورت دائم یه جا مشغول شد واسه همین نمیتونستم یه جا باشم ... الان هم 2 تا ساختمون ، یکی توی قائمشهر و یکی توی امیر کلا با طراحی این جانب در حال ساخت میباشد ....
چقدر زر زدم (sm27)
میخوای شیرینی ندی نده اما دروغ نگو (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس دخترمه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودم بودی بودیم بودندم (sm59)نقل قول: