آره واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین کیفیت های فقط تو موزیک باران هستش(sm127)(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
آره واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین کیفیت های فقط تو موزیک باران هستش(sm127)(sm127)
فقط یه طرفدار قدیمی ایشون رو میشناسه (sm127)
شادمهر - غریبه (sm81)
میگذرم از شب و باور میکنم
که تموم قصه هام پر از غمه
باز دوباره جای زخم بی کسی
روی قلبم چشم به راه مرهمه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ترانه سرای خوبیه... حیف که دیگه زیاد کار نمیکنه!(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما اخلاقش سگه(sm2) توی پیجش پاچه همه رو میگیره(sm120)
به نظرت البوم با کیفیتش میدن یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
به احتمال زیاد تا چند روز دیگه با کیفیت wav میزاره همین موزیک باران
باید نسخه فیزیکی منتشر کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه بالاتر کی منتشر میشه ؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستا رامین بیباک
برای اطلاع بعضی از عزیزان که براشون سوال پیش اومده بود
این عکسو ۳ سال پیش حسن یوسف عزیزم ازم گرفت
احتمالا کاملا تصادفی بوده این تشابه طراحی و عکس
نه منظور مقایسه هست نه قصد زیر سوال بردن شخص دیگه ای...
به هیچ وجه هم کاری به صاحب عکس ندارم که هممون میدونیم بی شک یکی از بهترینهاس.... صحبتم کاملا با عکاس و طراح عکس هست نه کس دیگه ای
تشکر از دوست خوبم شاهین دلیوند واسه فرستادن این عکس
هوادارتوووونم
26July2015
در حال حاضر بالاترین کیفیت البوم کدومه من دانلود کنم؟