جفتشونو میخوایم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جفتشونو میخوایم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا المان قهرمان نشده پای ایتالیا در میان بوده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عدنان رُ ستاره ی بزرگ فوتبال میبینم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برزیل یه حباب بود که به خاطر خودش هم که شده نباید بیش از حد بزرگ میشد وقتی اونقد بزرگ شد باید ترکیدنش بیش از حد وحشتناک میشد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم میگم آلمان اگر میخواست فاجعه ای به وسعت یک تاریخ رقم میزد(sm120)
من در جریان صحبتاتون نیستم کیُ میگی راهنماییش کنم(sm120)نقل قول:
(sm70)
فن خال: می خواهیم اولین هلند بدون شکست تاریخ جام جهانی بشویم (sm98)
ژروم بواتنگ بازی فینال را از دست داد (sm120)
رجب دان کردی ؟نقل قول: