اینقدر خنده دار بود دلم نیومد تشکر نکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینقدر خنده دار بود دلم نیومد تشکر نکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت سرور خیلی تخمیه . باتشکر (sm115)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر.وقت بیشتری داری که وسایل مورد نیاز رو فراهم کنی(sm2)نقل قول:
انتظار (sm181)
دیوث سرور IR میذاشتی با سرعت 220 دان میکرد الان از 16 بیشتر نمیشه (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیلی؟نقل قول:
uk2ir گذاشتم یه ارتباطی فکر کنم داشته باشه
خطر جان ! این جماعت الان تشنه هستن 10 دقیقه دیگه که گفتن آخییییییییییییییش و پشیمانی بعد گناه بیاد سراغشون فحش کشت می کنن (sm2)
کلا سرعت آپلود و دانلود ir بیشترهنقل قول:
دل من تنها بود بی تو تنهاتر شد ...
از روی تعداد دانلود حدس میزنم کیا دانلود کردن ابروشونو میبرم(sm2)نقل قول:
ریدم تو این سرور اصلا نمیشه دان کرد (sm3)
پی اسم تو میگشتم ته یه فنجون خالی ...(sm181)
به این میگن سرور و سرعت ! تازه اینترنت نامحدوده (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خداوکیلی خودمم تست کردم افتضاح بود ولی چه کنم منکه خبر نداشتم
بعدشم از کی تا حالا 200 تا شد سرعت؟(sm77)
ولی در کل کمتر زر بزن ببین این میلادیو منتظر نشسته(sm2)
گوه نخور به جاش بردار تو سرور ir آپلود کن (sm2)
ما مثل شما 35000$ نداریم سرعتمون کمه (sm2)
3g ایرانسل 10 گیگ هزار تومن
سرعت تا 1.5 میره از 600 پاینتر نمیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفای تو پهنای باند شلوغ نیست و یوزر کمه که سرعتت بالا میره ولی تو هرجای اصفهان تست کنی سرعت پایینه
چرا بابا اینجا همه خوره اینترنت دارن (sm59)
دیوث دانلود کن بره بیخیاله بقیه سرورا بشو.مگه میخوام همه دانلود کنن(sm2)نقل قول:
- (sm50)
ساعت 3 دارم شام میخورم ! آخه اینم زندگیه (sm2)
میلادی چی شد(sm2)
.... (sm50)
هر روز تخیلی تر از روز قبل ... (sm1)
ک..ر تو این زندگی (sm178)
(sm50)
- (sm2)
این بود زندگی ... (sm81)
الان پشیمونی بعد گناهه (sm2)
حوصله ندارم ...
خاطراتم یکی یکی داره از جلوم رد میشه
خاطرات رو نمیشه عوض کرد (sm172)
فقط حواستون باشه پشیمون میشید فایلو با این سرعت سرور پاک نکنید که دهنتون سرویسه(sm2)نقل قول:
واسه من این اتفاق چندین بار افتاده (sm50)نقل قول:
عجب روزگاریه
منو نمودی با کریستی مک حالا که اومدی پا بساط فازت عوض شد؟(sm2)
شب بخیر(sm27)
ک...ر تو از این دست اتفاقاتی که برات افتادهنقل قول:
میلاد ! پاشو برو یه نخ سیگار بکش قلیون دو سیب رو بار بزار یه آهنگ از سلطان هم بزار پاشو (sm50)
همش تصویر مادرم جلومهنقل قول:
بیخیال پسر خودتو ناراحت نکن ! دنیا همینه ! تلخی زیاد داره زندگی منم تلخی زیاد داشته و داره خاطرات خیلی بدی که ازشون فراریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروانه ها وقتی که میسوختن ... (sm50)