[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
احتمالش هست wav پخش کنن تا چند روز دیگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز دانلود نکردمنقل قول:
دانلود کنم ، یا صبر کنم نسخه بهتری بیاد؟
با این که طرفدار شادمهر عقیلی نیستم اما تو آلبوم جدید اش ترک "فرصت" رو دوس داشتم . کاش نظر سنجی بهترین آهنگ آلبوم هم برای آلبوم های جدید قرار می گرفت ، ببینیم کدوم آهنگ ها محبوب تر میشن .
میخوام با تو یکی باشم
میخوای واسه تو کی باشم
اگه تا آخرش باشی
میخوام تا آخرش باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دونلود کن دوست من ، نسخه ی موزیک باران نسخه ی بسیار با کیفیتی هست .
سلام . نسخه wave یا flac هم میزارین ؟(sm93)
باخودم بدون تو چی کار کنم نابغه..😢😍
اونیکه عاشقم کرد باید ادامه میداد
بی تو هر تجربه ای
یا بَده
یا بدتره
فوق العاده زیباست
شادمهر (sm127)
هر کدوم از ما یه جور
نگرانِ بعدشه
چه جوری صدات کنم
تا غمم
شنیده