(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
روز جدایی خیلی نزدیکه ... (sm50)
کار دلم به جان رسد
کارد به استخوان رسد
(sm50)
موردم از گشنگی (sm74)
برای داشتن تو چه راه دوری رفتم
دلم میخواد بدونی راه چجوری رفتم ...
دیوار بی در (sm81)(sm50)
حریص ... (sm88)
- (sm50)
ما در تنهایی زندگی می کنیم , در تنهایی درد می کشیم و در تنهایی هم میمیریم ! همیشه فردامون مثل امروزمونه (sm50)
دکتر هاوس (sm50)
- (sm172)
- (sm27)
از سحر عطر تو پیچیده به شهر
باز دیشب چه کسی خواب تو را دیده به شهر ... (sm27)
کجاست ؟ بگو! (sm27)
(sm50)
- (sm50)
(sm81)حاملس
The Walking Dead S06 E05
(sm51) ریک زد زمین
دادا جون خره رو بيار باقالي رو بار کنيم با هم
تا جايي که خرت ميره بريم و فرار کنيم با هم
تازه ترین اثر از استاد شهرام شب پره (sm2)
- (sm2)
خارشو گاییدوم 16 گیگ دانلود کردم ساعت 7 برقا رفت
الان برقا اومده هی میزنم رزوم ارور میده
چکار میشه کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو فایل راست کلیک کن، رفرش دانلود آدرس رو بزن
همین کارو کردم ولی قبول نمیکنه میگه دیتا خراب شده
سخت شد، بازی بوده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دراگون ایج(sm81)
(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام برادر، چی شده قضیه چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام و العليكم خواهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط sediqeh1990 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب هستيد انشالله؟ خوش هستي؟
چه خبرا؟(sm2)
هيچي چيزه خاصي نشده فقط داشتم حاله اون كسي كه چشم ديدنه تاپيك هاي گوهربارتو نداشت ميگرفتم تا دفعه ديگه برايت مزاحمت ايجاد نكند.
مشكلي هم برات پيش اومد فقط بيا به خودم بگو
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm19)
سلام خوبم قربونت، اشکالی نداره بهشون توجه نکن این زامبی ها همه جا هستن تا خودنمایی کنن به خاطر همین جوابشو ندادم ... در مورد اون تایپیک چیزشکن هم ممنون بابت تایپیک خوبت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
خوبی (sm19) دیروز کلا" نبودی
تا خروج رو زدم دیدم پست زدی دوباره لوگین کردم
الان باید برم بیرون کار دارم بعد از ظهر حدودای 6 میام
فعلا"(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- داری میری بیرون بخابی (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ..
مرگ دو تن از کاراکترهای تاج و تخت تایید شده ..
مایسلا و مربی شمشیربازی آریا ..
خطر دیوس لینک **** گذاشتی میخواستی کم حجم کنی لاشی ..
چراغای رنگی آدمای سنگی سرفه و دلتنگی
تو کافه ی خالی یه استکان چایی کنار تنهایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن یه روز گذشته دیگه چیزیم نگفتم که فقط گفتم حاملس (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)واقن چقد جنبه ملت پایینه با فرچه دستشویی دندوناشو مسواک زده اخه کجاش توهین بر ترکه پس حرفای دیگه که به فارسی تو برنامه های دیگه میکن توهین به فارسه ؟ دیوانن بخدا
(sm2)همون فیلم دیکتاتور رو ببینن یاد بگیرن