لطفا با توهین به هنرمندا من مجبور به عذرخواهی از خوانندگان نکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا با توهین به هنرمندا من مجبور به عذرخواهی از خوانندگان نکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد این Anmp کیه تو وایبر (sm120)
بیا اینجا دانشگاشم بهتره اپشناشم خوبه ، هزینه منم کمترتر میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگات کجاست ؟ قطار چی (sm120)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه من اصلا اهل این کارام!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه همونیه که میگه i'm not a typical persian girl مکس امینیه یه ایرانی دو رگه اس کمدینه گوش دادم بهتره شما هم بری persian guys رو پیدا کنی از همین شو من بعد بیای دخترا رو مسخره کنی (sm120)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افرین میلاد جان ورودتو به جامعه هنرمندان از طرف جامعه هنرمندی تبریک میگم و خودت رو اماده ساز که این البوم ما صدا ها خواهد کرد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره دلم
بادیدنت بازهم لرزید.....
نمی دانست توهمان بی وفای دیروزی
بیچاره دل است
عقل ندارد !!
ممنون تو خوبی؟ (sm176)
درسا خوندم یه دور تستا رو نیگاه کردم انگار طراحای سوال دعوا دارن ! (sm120)[/QUOTE]
بلکه تو این دعوا یه چیزی گیر تو اومد(sm120)
نه اون نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی قبول هم ندارین دیگه (sm2)(sm120)
یه لاشی تعریف شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی تعریفش کرده (sm120)نقل قول:
این همونه مهدی اینو من تو یوتیوب دیدم.قبوا دارم ولی خب شما هم ببین اونی که میگمو دیگهنقل قول:
persian guys
(sm120)
بعد دقیقا اینی که میگی اون نیست همین تیکه رو گفت چیو گوش دادی خدا وکیلی؟؟!!(sm2)
تو خفه شو (sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلکه تو این دعوا یه چیزی گیر تو اومد(sm120)[/QUOTE]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خشت اول (sm120)
تنها راه قبول شدن همینه (sm120)
شاگردا اذیت میکنن حسابی ؟(sm120)جریم هبگو تکست شاهین رو برات دراردن (sm120)
امیرجان لطف کن آلبوم امیراشکان غلامی بزار اگه میشه خواهشا
آب و آتش 88 و 91نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر (sm174)(sm174)
چند وقت پیش خودش خودشو تعریف کردنقل قول:
(sm3)(sm2)نقل قول:
مهدی ملی میخواین یه دور دیگه نقل بگیرین از هم گند زدین که (sm120)
از خیر عشقش گذشتم ، ماندن برایم عذاب است
وقتی که فرقی ندارد ، بود و نبودم برایش
احساس تلخی ندارم ، هر چند وقت وداع است
شاید که شیرین شود عشق ، در آخرین لحظه هایش
اکبر کوجایی این سعید دلواپسه
دانشگاه پزشکی بلاروس(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با قطار بیا دیگه اگه هم میخوای پیاده بیا (sm70)
لینک بده بدون درخواست کارت شارژ(sm120)نقل قول:
پس دل نکردی و ندیدی اصلا اینو (sm120)
آرایشو (sm3)(sm120) بقیه رو خوبه لازمه واسه اینکه فضا عوض شه (sm120)
(sm2)نقل قول:
تو چی شدی میگم کدوم دانشگا داری میری سکرته ؟؟(sm2)
کلا ملی همین بوده و هست (sm120)موندم چی به خورده شاگرداش میده(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممونم بابت توضیحت (sm10)
وای مهدی خیلی گیجی بابا اینو دانلود کردم این مکس امینیه انگلیسیشو گوش بده داره از طرف دختره حرف میزنه میگه نات ا تیپیکال پرژن گرل (sm2)(sm2)نقل قول:
توی یوتیوب میتونی ویدیوهاشو ببینی فقط ترجمه نداره پرشن گایز رو ببین خواهشا (sm2)(sm2)(sm2)
پس نمیشناسی (sm173)نقل قول:
به به دندامو میخوای خراب کنی جلو استاد دیگه نه باید تضمین بدی (sm2)نقل قول:
موقعیت مکانی من به قطار نمیخوره ها ،کشتی باید بیام بعدش با قطاره ... اینارو دانشگات به عهده میگیره (sm2)؟
نه بابا سکرتم کجا بود؟؟!! گفتم که (sm70)نقل قول:
میلاد بدون هماهنگی من میخوای اهنگ بدی دیوث ؟(sm120)
بزار یه تولدی بشه چیزی بشه بعد بده (sm120)
دو روزه امین نیست بیاینه بده داستان چیه ؟(sm120)
اینا دیگه به من مربوط نیست میتونی پای پیاده بیای (sm70)(sm70)نقل قول:
هیچ تضمینی هم نیست شما هزینه نمیدی ما هم تضمین (sm120)
میلاد دیوث این میلاد دیوث با من تو تمرکز کن فقط (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین من اینا رو از تو اپلیکیشن رادیو جوان دانلود کردم تو گوشیم لینک ندارم (sm54)نقل قول:
میخوام یکی با فیل شکن بره سایت رادیو لینک دانلود پادکستشو بهم بده
حالا تو برو یه فکری میکنم (sm2)نقل قول:
فقط خدا کنه مث اون دندون پزشکه تو سریال ساختمان پزشکان نشی (sm2)
مریم یکی تو فرندای فیسمه بعد چند وقت رفتم فیس اسم پروفش عین توئه(sm120)
هر روز پست فینگلیش میزاشت (sm2)
فکر کردم تویی
گفتم دو روز رفته تهران ببین چه دور ورداشته (sm120)
بعد دو هفته دیدم عکس با شوهرش گذاشه بود و نشسته بود ترک دوچرخه شوهرش(sm2)(sm2)
میگم چه بزرک شده این مریم (sm2)
کسالت داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنزما:نویر بهترین دروازه بان جهان است(sm120)
زر نزن فک کردی اهنگ دادن الکیه ؟نقل قول:
تو میخوای با اینکارات میلاد اصفهانی رو خراب کنی (sm120)