میخوای واسش دوز دختر پیدا نکنی نکن اما دروغ نگو (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوای واسش دوز دختر پیدا نکنی نکن اما دروغ نگو (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من احساس میکنم این مهدی همون مهدی سیسکوی خودمونه .. (sm25)
من میدونم(sm2)نقل قول:
هر جور راحتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم فداتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ساختمونش جداست ... سختیش هم بیشتر وقتگیره ، وگرنه میشه با یکم فکر یه چیز خوب در آورد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 3 ترم ؟؟؟ برو بابا ، یه همکلاسی دارم که الان با اینکه ترم 8 هستش هنوز ریاضی پاس نکرده ... یعنی پایان نامه داره ولی هنوز ریاضی پاس نکرده
هر ترم میگیره و میافته (sm120) هی میگه من میخوام برم ارشد بخونم ، دکتری بخونم ، فلان بخونم ...
ما هم هی بهش میگین برو ریاضیتو همون دکتری پاس کن (sm120)
چرا میخدی فیلم اکشن دیگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جان خودم راس میگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا همکلاسی هست واسه مهدی ولی میتی تبریزه اینا تهران
خیلی اکشنش بالاس شب خوابم نمیبره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]