حسام الدین سراح - آلبوم بوی بهشت (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسام الدین سراح - آلبوم بوی بهشت (sm172)
این رشته از نظر کاربرد و بازارکار، یکی از رشتههای خوب گروه پزشکی است. زیرا با توجه به توسعه و اهمیت امر بهداشت و زمینه مناسب کاری، اغلب فارغالتحصیلان این رشته به راحتی وارد بازارکار میشوند. در حال حاضر تلاش های زیادی برای راه اندازی مجدد دوره دکتری حرفه ای علوم آزمایشگاهی در جریان است! (sm50)
جالبه تا 16 هزار هم دانشگاه های دولتی قبول شدن (sm50)
Giftنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Me and Earl and the Dying Girl
Youth
The Assassin 2015
Tomorrowland
Blackhat 2015
Chappie 2015
Cinderella 2015
Focus 2015
Mad Max Fury Road 2015
The Boy Next Door 2015
Wild Card 2015
Southpaw 2015
Terminator Genisys 2015
Mortdecai 2015
Minions 2015
San Andreas 2015
Ted 2 2015
Inside Out 2015
.
.
اونایی که الیاس گفت.فیلم نیست.کسعشر محضه.عمرتو هدر نده.ببخشید(sm120)
اینایی که من گفتم فقط ارزش یه بار دیدن رو دارن نه بیشتر.
اول 250 فیلم برتر رو ببین.اگه فیلم باز هستی.بعد برو فیلم های جدید.اونوقت ببینده حرفه ی میشی.
خداکنه از اون دسته ادمایی که فقط دنبال صحنه.و بزن بزن هستن نباشی
Ant-Man 2015
Hitman Agent 47 2015
Pay the Ghost 2015
The Exorcism of Molly Hartley 2015
The Gunman 2015
I Spit on Your Grave Vengeance is Mine 2015
Ted 2 2015
The Boy 2015
دو بار تایید (sm2)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2015 The man From U.N.C.L.E
Mission Impossible 2015
هم خوبه مخصوصا اولی عالیه (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این خوب نیست کسشعر های ذو قرونی نیکلاس کیج خوبه که تعداد آراء imdb اش خلاصه میشه به فک و فامیل کارگردان و عوامل فیلم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون فیلم هایی که گذاشتم رو ببین عشق میکنی
آخه این چی داره به زور تام کروز و دخترای خوشگل فیلمش فروش میکنه اصلا ارزش هنری نداری ( ماقبل سینما ، ماقبل مقوا ، ماقبل جنتی )
فقط Ant man , ted 2 و Hitman بقیش مالی نیس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) یعنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طی صحبت هایی که با علیرضا باران داشتم آلبوم یزدانی بیش از 10 ترک داره
4 ترانه اش مال علیرضا باران است و چندتا هم اندیشه و چند تا حسن علیشیری احتملا 2 ترانه هم از یغما تو آلبوم باشه
خداییش به دور از شوخی من که چیز بدی توی کلیپ فیتیله ندیدم ! اصن ارزش این همه جنجال رو نداشت . خوبه که یکم جنبمون رو بالا ببریم (sm172)
گوه خوردهنقل قول:
بر آتش تو نشستیم و دود شوق برآمد
تو ساعتی ننشستی که آتشی بنشانی..
(sm81)
بزن بزن دف دل را...
میلاد دیوث کجاش خنده دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب راست میگه(sm127)
8 تا دانلود(sm2)
منم تو همین فکر بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با یغما بودم تورو نمی دونم (sm14)نقل قول:
همون یغما رو میگم دوبارم ازش پرسیدم گفت رضا خودش بهم گفته که یغما هم تو آلبوم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Lera Lynn - My Least Favorite Life
True Detective S02 E01
(sm50)
(sm20)نقل قول:
از خون دل نوشتم نزدیک دوست نامه
انی رایت دهرا من هجرک القیامه
دارم من از فراقش در دیده صد علامت
لیست دموع عینی هذا لنا العلامه
(sm50)
بهش گفتم کارن چی اون تو آلبوم نیست گفت کارن گفته دیگه با هیچ خواننده ای تو ساخت آلبوم همکاری نمیکنمنقل قول:
این رضا یزدانی دره پیت تنها البومی که ازش دانلود کردم و گوش کردم همونی بود که با کارن بود.بقیش هوتوتو
کاش بارانی ببارد قلب ها را تر کند
بگذرد از هفت بند ما، صدا را تر کند
قطره قطره رقص گیرد روی چتر لحظه ها
رشته رشته مویرگ های هوا را تر کند
بشکند در هم طلسم کهنه ی این باغ را
شاخه های خشک و بی بار دعا را تر کند
مثل طوفان بزرگ نوح در صبحی شگفت
سرزمین سینه ها تا ناکجا را تر کند
چترهاتان را ببندید ای به ساحل مانده ها
شاید این باران -که می بارد- شما را تر کند
جلیل صفربیگی
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
فن شهاب اکبری موتورگازی بودی بست نبودنقل قول:
حالا فن یزدانی دره پیت هم شدی (sm2)
برو آقا مزاحم نشو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو باز کریستی مک میخوای دیوث.....نقل قول:
من میدونم و تو(sm2)
دل به دل راه داره (sm120)نقل قول:
کریستی مک بعدی سال ایندهنقل قول:
تا 1 سال با همین سر کن(sm2)
خراب (sm2)نقل قول:
چقدر سختی کشیدیم واسش چقد بن شدیم
هرزه به من میگی خراب؟نقل قول:
حالا که اینطور شد از این به بعد فقط مداحی اپلود میکنم تا تو یکی ادم بشی(sm2)
فقط حاج مهمود بزارنقل قول:
میدم یه تیر بزنه تو چونت تا ادم شی(sm2)نقل قول: