بیست و چند سال (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیست و چند سال (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخی،!،،،(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه گل بزنه حداقل 5 امتیاز رو بگیریم (sm98)
این گروه پتانسیل بدترین گروه رو داره
میدونی حکایت تفاوت بین حروم شدن و تموم شدن!نقل قول:
از تموم شدن باکی نیست اما حروم شدن سخته (sm50)
اوکی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنتو درست بگو(sm128)
راسی ببخشیدا من بعضی وقتا زبونم تنده(sm121)
بیست و چند سال! (sm70)نقل قول:
خواهش میکنم من تند و شور عادت دارم (sm120)
اکسپرس اعلام کرده که چلسی دوباره به رونی علاقمند شده و قصد داره با 40 میلیون اونو به خدمت بگیره.(sm58)
بیست و چن ک نشد عدد(sm102)
ای تو روحت(sm121)
ممد چن چندن(sm121)
سن من میشه واست چی اخه (sm14)نقل قول:
چی؟؟ سگ؟؟(sm121)