این ابراهیم هم پیامبر عجیبی بوده وسط آتیش می پریده زن و بچشو وسط بیابون ول می کرده سر بچشو می بریده دو دقیقه آروم بگیر مرد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این ابراهیم هم پیامبر عجیبی بوده وسط آتیش می پریده زن و بچشو وسط بیابون ول می کرده سر بچشو می بریده دو دقیقه آروم بگیر مرد (sm2)
تورا که بست به گاری؟(sm50)
اقا میخوای کارشناسی و سطح بالا حرف بزنی ولی نمیتونی پس بیخیال (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه گفتم نمیتونه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارای پینک فلوید مگه کم از این اجراهای دکلمه وار داره
ولی اونا کجا...
من این آلبوم و نشنیدم هنوز و کلی دارم حرف میزنم من خودم به عنوان کسی که سال ها دنبال میکنم محسن و انتظار ملودی ندارم ازش به نظر من محسن نبوغش تو به وجود آوردن حس و آن در یک لحظس من به شخصه هیچوقت احساس یه خواننده فلان سبک و به محسن نداشتم بزرگی نمیکنه ولی فرای این چیزاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
780 لعنتی هنوز نیورده البومو(sm77)
همشون یه مهارت داشتن ادم یاد فیلمهای ابر قهرمانی میوفته یکی دریا باز میکرده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومو پست میاره (sm120)
اون دو تا بیاد گوش کنیم ببینیم اصلا چی هست شاید اومدم دوتا فوشم دادم به محسن(sm70)
یه تیکه سیدی شکسته میاره میده مثل ادم نمیارن مخصوصا بدن موتوری میشینه روش وقتی میگیری میبینی جای باسن مبارکش روشه(sm50)نقل قول: