سلام کسی لینک رایگان
دانلود فیلم بدون تاریخ و بدون امضا رو داره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام کسی لینک رایگان
دانلود فیلم بدون تاریخ و بدون امضا رو داره
لینک تلگرام دارم به دردت میخوره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم رضا صادقی خیلی سخت گیری کردن هیچکی نزده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
یه شرکت جدیده اسمش نمیدونم اراد هست تو این مایه ها البوم رضا صادقی و اون دو تا درپیت ارش و مسیح رو تهیه کنندش اینان تو یه روزم جفت البوماشونو داد بیرون!نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول دادن ادمینای سایتا که نذارن
البته بازم بگردی پیدا میشه راحت
البوم رضا صادقی چند تراک خوب داشت البته ارزش خریدن داشت
سرچ کردم چیزی نیافتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما آلبوم محسن و به زور میخریم تو این وضع (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کی هستی تو پر رو شدیا میگیرم جر واجرت میدما ..
هاااانی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"ناوک"
شعر : حافظ
آهنگ و تنظیم : محسن چاوشی
فردا شب ...
دامن کشان همیشد در شرب زرکشیده
صد ماه رو ز رشکش جیب قصب دریده
از تاب آتش می بر گرد عارضش خوی
چون قطرههای شبنم بر برگ گل چکیده
لفظی فصیح شیرین قدی بلند چابک
رویی لطیف زیبا چشمی خوش کشیده
یاقوت جان فزایش از آب لطف زاده
شمشاد خوش خرامش در ناز پروریده
آن لعل دلکشش بین وان خنده دل آشوب
وان رفتن خوشش بین وان گام آرمیده
آن آهوی سیه چشم از دام ما برون شد
یاران چه چاره سازم با این دل رمیده
زنهار تا توانی اهل نظر میازار
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده
تا کی کشم عتیبت از چشم دلفریبت
روزی کرشمهای کن ای یار برگزیده
گر خاطر شریفت رنجیده شد ز حافظ
بازآ که توبه کردیم از گفته و شنیده
بس شکر بازگویم در بندگی خواجه
گر اوفتد به دستم آن میوه رسیده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یستردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا مرتضی من دارم پیداش کردی
دمو آهنگ ..
پلی شد خب موزن سسخل این شعر سنگینه برا آهنگ شاد بابا ..
حالا بذ بیاد بعدا میگم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذاشتن اهنگو
خیلی خوبه (sm118)
پلی ..
دو دقه من میرم این یهخ شی میده گو تو شانس ..
لینک بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا شیر کردن ..
عالیه (sm118)
اهنگ که عالیه فقط حیف رو گه بوق گذاشتن(sm59)باید اتفاقا با همون لحن خاص چاوشی که ه رو میکشه تو اهنگ هم گهههههه رو قشنگ میکشید(sm30)
اسم آهنگ همونیه که خودم گفتم .. :l
لحنش تو کیفیت اصلی آروم تره
آره ..
امشب ۴شمبه سوریه صدا مدا میاد ..
به تیکه های از شعر منو عصبانی میکنه ..
موزن سسخل شده دیگه منشوری میخونه (sm2)
اونجاش که عالیه چرا بوق گذاش احمق ..
بوق نمیذاشتن کل آهنگ رو نمیذاشتن پخش بشه
خو من که همش میگم گوه توش از من قبول کنید این گو رو ..
کی روش دیوس رفته شکایت کرده فیفا ..
دموی ناوک رو نذاشتی چرا ؟ (sm142)
واکنش سخنگوی وزارت ورزش به شکایت کی روش : فقط مدت کوتاهی وقت خواسته بودیم ولی آن مرد که اشک و قلبش را در ایران برایمان گذاشته بود، شکایتش را به فیفا برد